Cum arata o „pista” de role din mun. Bacau, km. 0

Parcul Catedralei” este situat in centrul orasului Bacau, la cateva zeci de metri kilometrul 0 al orasului Bacau.

Dupa spusele primarului Romeo Stavarache, acest parc include o pista de role si biciclete. Care este aceasta? Este vorba de o groapa cimentuita si vopsita in bleu, cu denivelari si foarte alunecoasa. Ba mai mult, aceasta „pista” este in acest moment murdara si impracticabila.

Voi v-ati plimba cu rolele aici (foto jos)?


7 thoughts on “Cum arata o „pista” de role din mun. Bacau, km. 0

 1. Las’ ca de-aia este centrul orasului…le-as taia picioarele alora cu rolele care stau in zona „Luceafarul” precum curvele pe centura.

 2. hai sa iti zic o chestie: vai de …parcul asta si de cei care l-au facut! ca viitor arhitect [DA!!!] cu tot respectul le recomand sa se lase de meserie asta (care este o meserie frumoasa si cu satisfactii) si sa se faca agronomi. Ma intreb DE CE nimeni nu s-a sezicat de faptul ca in momentul in care publici o propunere trebuie sa fie realizata IDENTIC deoarece fiecare proiect este aprobat sub o anumita forma de primarie si de comisia de jurizare (nu vreau sa ma leg de acea comisie), dar pentru ca suntem in Romania acceptam si varianta de „cel putin la fel” identic cu ce s-a propus pe afisul lucrarii. De la o propunere stupida, as putea spune chiar de de o rezolvare primara a unui parc prin trasarea unor axe (SI ATAT!!!!!!!) ajungadu-se apoi ca muncitorii/constructorii sa faca nush ce fel de trasee ondulate (nu stiu daca sub acceptul proectatntului), ceea ce pe propunere eu NU am vazut. In fine, cat despre pista asta de role (care abia acum am aflat ca asta ar fi), initial am crezut ca vor face o oglinda de apa dar ma indoiesc ca au auzit de asa ceva…mi-e si mila daca se vor da saracii copii cu rolele pe acolo sau cu biciletele. nu poti sa impui un spatiu atat de restrans pentru biciclete cu o latine de 2 metri ca nu ai nici unde intoarci bicicletele… si se vor lovi ca prostii intre ei intr-un spatiu asa de mic.
  gata. ma scuzi ca am rabunfnit dar eu unul nu suport acel parc dupa felul cum arata!
  o zi buna primariei !!!

 3. Eu nu inteleg de ce pe unii in deranjeaza faptul ca tinerii stau cu rolele in zona „Luceafarul”. 😉

 4. ___________________________________
  Anonim spunea…

  Las' ca de-aia este centrul orasului…le-as taia picioarele alora cu rolele care stau in zona "Luceafarul" precum curvele pe centura.

  11 martie 2009 08:24
  ___________________________________

  Alex Iovan (IS)

  MULTI SEDENTARI IN BACAUL ASTA MAI SUNT, CA SI ALA DE MAI SUS CU "TAIATUL PICIOARELOR"…CE POTI SA-I CERI, DACA MAI MULT NU-L DUCE :)) MI-AS DORI SA POTI SA MERGI PE ROLE, DAR ESTI PREA RAMOLIT CA SA POTI AJUNGE LA ASEMENEA PERFORMANTE… CA DE, LA VORBE ESTI "BUN" IAR LA PRACTICA, DACA TOT ESTI "TARE" INCEARCA SA PUI SI IN APLICARE IDEEA TA INGENIOASA… SI CAND AI SA VEZI OAMENI PE ROLE, FA CE AI SCRIS MAI SUS… :> ITI DORIM SUCCES GARANTAT 😀 AAA SI O VIATA CAT LUNGA DE-ASEMENEA SI TIE >:)

  P.S. Mai bine mergi la curvele alea din zona Starii Civile, poate ai nevoie de alt tip de adrenalina pura… ca de, era sa uit ca ramoliti de genul tau nu stiu sa mearga pe role :))

 5. Am 22 de ani, mergeam si eu cu rolele cu ceva timp in urma…din cate stiu pentru asta sunt parcurile. Dar la educatia „de care suferiti voi”, mai multe pur si simplu nu pot fi cerute. Va meritati orasul. Degeaba va plangeti ca nu se respecta macar regulile de bun simt, ca strazile sunt pline de gunoaie, ca se lipesc afise pe nu stiu unde, ca politia este cum este, daca nici macar voi nu sunteti interesati sa faceti ceva.

 6. Nu inteleg cum de ati ajuns sa va certati aici cand problema nu e la voi. Primaria si primarul asta…minune…daca ar amenaja piste in parcuri pentru cei ce iubesc rolele, piste pentru biciclisti, trotuare cu borduri de maxim 5 cm incat sa poti trece usor si cu scaunul cu rotile dar si cu un carut cu copil mic (nu s-ar mai face caz atata de rampe) viata noastra ar fi mai simpla.
  Problema nu e la voi, sau la noi…e la cei care ii platim sa faca ceva iar ei prefera sa…in finne…sa raman la cuvinte civilizate…prefera sa aiba alte interese.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *