Cum este fara televizor

Sambata, 29 Ianuarie 2011 | Pareri personale | 3 comentarii

Nu exagerez, dar am vreo 2 saptamani de cand nu m-am mai uitat la televizor. Rezultatul? Am o viata mai linistita si privata de intoxicarile televiziunilor al caror scop nu este informarea, ci transmiterea de informatii menite sa manipuleze masele. Dar asta nu mai este o noutate. Toata lumea o stie.

Ultima oara cand m-am uitat la televizor a fost acum vreo 10 zile. Atunci se vorbea frenetic despre pensiile militarilor. Dupa 4 zile la Botosani si 5 la Sinaia, am ajuns acasa. Desigur, TV-urile erau deschise. Dintr-o camera se auzea o cearta de la Realitatea facand subiectul acelorasi pensii ale militarilor, din alta o stire cu un viol.

Dupa un zapping sanatos am ajuns la concluzia ca trebuie sa il inchid pe cel din camera mea. Este sau nu o performanta, cert este ca am scapat de sindromul TV. Ce-i drept, am altul: computer-ul. De asta nu voi scapa niciodata. Nici de viciul Twitter. Va rog, nu imi recomandati Discovery, National Geographic sau postul acela cu muzica clasica. Stiu de ele. Play some trance!

3 comentarii la “Cum este fara televizor”

 1. Andrei 29 Ianuarie 2011 at 19:29 Permalink

  eu deja o lună am fără TV.

  e super!

 2. Anonymous 29 Ianuarie 2011 at 20:18 Permalink

  ai prea mult timp liber pt tv

 3. Remus 1 Februarie 2011 at 20:28 Permalink

  eu m uit la tv d cativa ani…exceptie facand unele meciuri…

  mai citesc cateva stiri sportive ori niste bloguri^^..dar tot pe internet..

  ..n'am simtit niciodata ca sunt prost informat


Lasa un comentariu