Cum este incurajat sportul in Bacau

Fac si eu fotbal de performanta si stiu cum este sa nu ai conditii.Dar trec cu vederea conditiile si incerc sa nu mai tin cont de mucegaiul din vestiar.Nu mai vorbim de dusul la care nu a mai curs apa calda de nu stiu cand.
Terenul de fotbal este mai prost ca acum cativa ani cand erau garduri care delimitau spatiul public de terenurile de fotbal.
Dumitru Sechelariu a distrus fotbalul Bacauan:

 • A vandut toti jucatorii de valoare la alte echipe si i-au intrat banii in buzunar
 • A distrus terenurile de fotbal ale copiilor si juniorilor . S-au dat gardurile jos si se intentiona sa se faca un centru comercial mare tip Mall dar nu s-a mai reusit sa se faca nimic deoarece lumea nu l-a mai votat la alegerile din 2004. Momentan terenurile nu stiu ale cui sunt , dar in ultima vreme s-au intensificat vizitele unor oameni care au coborat din masini scumpe si faceau planuri si masuratori.Nu ar fi de mirare ca intr-o zi cand ma duc la antrenament sa vad utilaje pe teren.

Cica astea sunt bancile unde stau rezervele si antrenorul la meciuri:
Se vede cat de prost si denivelat este terenul. Mai ales cand ploua sa vedeti ce noroi este aici!

In Bacau, la marginea parcului Cancicov(cine o mai fi si asta ?) era un complex sportiv cu terenuri de fotbal/baschet si unde se putea face agrement dar acum in locul acela este o groapa mare de pamant si o mica cladire unde este Muzeul de Biologie.

Dupa acest vast articol va dati seama cat de bine este incurajat sportul Romanesc si in special sportul Bacauan ,dar mai ales fotbalul!mad

One thought on “Cum este incurajat sportul in Bacau

 1. Tu glumesti…! Faci fotbal „de performanta”… Daca-l practici in Bacau, fotbalul bacauan nu e de performanta…!
  E de … 2 lei!
  Nu MERITA investitii…
  Your grown up already!
  Get a job!
  A blow one…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *