Cum a fost primita echipa Olandei acasa

Joi, 15 Iulie 2010 | muzica, stiri, Video | 4 comentarii

Echipa nationala de fotbal a Olandei este vicecampioana mondiala. Totusi, la intoarcere in tara jucatorii Olandei au fost intampinati precum niste campioni. 165 000 de suporteri au fost prezenti pe 13 iulie 2010 in Museumplein din Amsterdam pentru un spectacol de zile mari care a avut in centrul atentiei intregul staff al portocalei mecanice, de la jucatori si antrenori pana la doctori si manageri.

Mai multi artisti au fost invitati sa sustina spectacole in cadrul WK 2010 Huldiging Oranje De Hoogtepunten, printre care si dj-ul numarul 1 mondial, Armin van Buuren. Acesta a avut un set energic care a inceput cu una dintre cele mai cantate productii dance in acest moment in lume, Swedish House Mafia – One si care a continuat cu piese precum Ali Wilson vs. Armin van Buuren feat. Jacqueline Govaert – Never Say Shakedown, Armin van Buuren – Full Focus, Dustin Zahn – Stranger To Stability (Len Faki Podium Mix), Cirez D vs. Armin van Buuren feat. Sharon Den Adel – On Off Love sau Armin van Buuren feat. Van Velzen – Broken Tonight.

4 comentarii la “Cum a fost primita echipa Olandei acasa”

 1. ioana 15 Iulie 2010 at 15:08 Permalink

  bv lor 😉 frumos.

  si in legatura cu romanian top hits…nu ai auzit nimic? probabil nu se mai fac anul acesta,sau poate nu vor avealoc in bacau.de obicei se stia cu luni bune inainte data knd va fi.pacat :)

 2. ClauMedia 15 Iulie 2010 at 18:45 Permalink

  daca asa au facut pt locul 2, incerc sa-mi imaginez ce fel ar fi facut daca luau cupa mondiala. Superb! Am tinut cu ei! Spain .. sucks…

 3. Anonymous 16 Iulie 2010 at 10:34 Permalink

  ce melodie e cea de pe fundal?

 4. adrianno 17 Iulie 2010 at 01:54 Permalink

  Swedish House Mafia – One


Lasa un comentariu