Cum merge cu alegerile in Consiliul Elevilor

Sambata, 15 Octombrie 2011 | Bacau, foto, stiri | 1 comentariu

Dupa cum bine stiti (sau nu), alegerile in Consiliile Scolare ale Elevilor din toata tara sunt in plina desfasurare. Eu zic ca pana in momentul de fata Bacaul sta excelent la capitolul promovare. Mass-media este interesata de acest proces democratic, ONG-urile locale se implica si ele, iar totul este transparent si corect. Ca dovada si cazul de la Alecsandri, unde directorul a decis ca voteaza doar sefii de clasa, iar CJE Bacau refuza sa valideze algerile.

Pe scurt: la Sportiv am predat stafeta; la Economic a castigat clar Solak Fatma Deniz; Andrei Rosu este noul presedinte CSE la Vranceanu; la Alecsandri alegerile vor fi nevalidate; si la Darmanesti au avut loc alegeri democratice printre elevi; este laudabil faptul ca FSC, Crucea Rosie si CPECA isi trimit observatori; etc.

Inregul proces de vot in Consiliul Elevilor poate fi urmarit indeaproape pe cjebacau.ro. Postam detalii si multe fotografii in fiecare zi.

1 comentariu la “Cum merge cu alegerile in Consiliul Elevilor”

  1. mihai 17 Octombrie 2011 at 20:29 Permalink

    Salut, in caz ca doresti poti veni si miercuri la C.T.Anghel Saligny pentru a lua parte la desfasurarea alegerilor CJE.Stima


Lasa un comentariu