Cum sa fim penibili: azi, Romtelecom

Luni, 7 Martie 2011 | Pareri personale | 4 comentarii

Ati vazut ultima reclama de la Romtelecom? Aia cu 8 Martie? Daca nu, va zic pe scurt despre ce este vorba. Romtelecom ne spune sa le facem cadou mamelor noastre in luna martie 200 de minute in reteaua Romtelecom.

Maine este 8 martie. Sa zicem ca inca mai aveti telefonie fixa acasa. Din start, putin probabil. Sa zicem si ca o folositi, ceea ce este si mai putin probabil. Ajungeti acasa sau va duceti la mama voasta acasa, ii dati un buchet de flori si ii spuneti ca ii daruiti 200 de minute in retea Romtelecom, asa, de 8 Martie. Asta-i cadoul ei. “Multumesc, mama, dar cine te-a prostit sa-mi iei 200 de minute in Romtelecom?” Pun pariu ca asta va fi reactia ei.

Va rog, sa nu ma luati cu “intentia conteaza”. Intentia in sine de darui minute in Romtelecom este jignitoare. Haha, nu am nimic cu telefonia fixa, dar eu zic ca este demodata. Iar reclama asta este foarte, foarte, foarte proasta. Totusi, sa-i oferi acces la internet mamei si sa o inveti sa il foloseasca in caz ca nu stie mi se pare o chestie misto.

Cand am citit citit asta m-am amuzat si mai tare:
Am mizat pe emotie in executia creativa tocmai pentru ca ceea ce aveam de oferit ca produs avea din start o profunda incarcatura emotionala, fiind practic un cadou facut mamelor, 200 de minute, in fiecare luna, timp de 2 ani. In plus, le amintim celor tineri, ca acum este randul lor sa le deschida parintilor lumi noi, asa cum au facut acestia inca de la primii nostri pasi, putandu-le oferi acum, la preturi speciale, si servicii de internet si televiziune” – Ovidiu Ghiman, Director Executiv Strategie si Comercial Segment Rezidential.

4 comentarii la “Cum sa fim penibili: azi, Romtelecom”

 1. TipuldinUmbra 7 Martie 2011 at 19:28 Permalink

  Super destepti baietii astia.

 2. minoki 7 Martie 2011 at 20:27 Permalink

  Misto blogul ! Felicitari de la http://armoniasimturilor.blogspot.com/

 3. Gerhald 7 Martie 2011 at 22:45 Permalink

  Mamale o sa ii injure pe cei care le fac minunea asta de cadou timp de doi ani. Sweet!

 4. tudor.c 8 Martie 2011 at 00:37 Permalink

  Mie mi s-a parut foarte buna ideea si reclama…pana ce a aparut individul cu cele 200 de minute. Acolo s-a rupt firul si-a trecut in penibilitate. E din categoria .


Lasa un comentariu