Cum se naruie munca

Marti, 29 Mai 2007 | Pareri personale | Comenteaza

Cei de la mine din clasa sunt disperati dupa scaldat si fuga de la ore(a se vedea catalogul la purtare) ! De ce? Pentru ca ieri , inainte de ultima ora, cativa colegi din clasa au plecat de la ora de fizica si au plecat spre insula la un suc.
Buuuun…Dar ce faci cand domn` profesor ii vede din masina la intersectie la insula si apoi se duce la camin pentru a vedea cine chiuleste si cine nu ? Mentionez ca proful nostru este foarte sever si exigent in sensul bun al cuvantului , el fiind unul dintre putinii antrenori de copii din Bacau care se tin de copii.
Revenim la subiect. In aceasta dimineata a venit proful destul de calm la antrenament si intrand in vestiar ne-a spus ca trebuie sa avem o discutie cu el. Frumos, i-a luat pe cei 4 fugari de la ore si le-a pus pixul in mana sa scrie e declaratie cum ca ei isi iau bagajul si pleaca de la echipa.
Da…o veste foarte socanta , cand ai 4 cantonamente si atata munca acumulata.

Doi dintre ei au plecat spre casa iar ceilalti doi au ramas la antrenament , desigur pe margine pe o banca , sperand intr-o reconciliere. Dupa antrenament , ne-am asezat jos pe iarba si am decis ca cei 4 sa se intoarca la echipa , dandu-le o ultima sansa , obilgati iar sa se intoaca toti la foaie pentru a declara ca sunt la ultima abatare si la urmatorul act de indisciplina sa nu mai calce pe la echipa.

Lasa un comentariu