Cunoscutul DJ olandez Joey Daniel vine să mixeze pe 11 august în Bacău

Joi, 27 Iulie 2017 | Bacau, Clubbing | Comenteaza

Forward Event Music organizează, în noaptea dintre 11 și 12 august, la Centrul de Afaceri și Expoziții “Mircea Cancicov”, un eveniment foarte așteptat de împătimiții muzicii electronice din oraș, în mod special de cei care gustă ritmurile tech-house. Asta pentru că la pupitru vor urca olandezul Joey Daniel, Luca M & Just2, Clarkent, Edwardoroh și Platon.

Headlinerul este Joey Daniel, un nume la mare căutare în această perioadă în Europa. Are o grămadă de evenimente programate la Ibiza, în special în cadrul serilor Music On puse la cale săptămânal de Marco Carola în celebrul club Amnesia, dar și pe la festivalurile de pe bătrânul continent: 3days Festival (Italia), Straf_Werk Festival (Olanda), Sonus Festival (Croatia), The BPM Festival (Portugalia), ADE Festival (Olanda) etc.

petrecere caex

Așadar, între evenimentele din Ibiza și Italia, Joey Daniel vine la Bacău pentru a bucura sutele de petrecăreți așteptați la CAEx cu ritmurile pe care el le numește low-end dubby tech. Pentru un oraș ca Bacăul, e un nume mare ce nu trebuie ratat.

Prețul unui bilet normal este 20 de lei, în timp ce unul VIP, cu acces în backstage inclus, costă 50 de lei. Ele pot fi achiziționate de pe LiveTickets.ro. Totuși, până sâmbătă, 29 iulie, organizatorii au pregătit un concurs prin care scot la bătaie 5 bilete standard, 2 brățări vip și 10 jetoane pentru consumație. Detaliile le găsiți pe pagina de Facebook a evenimentului.

joey daniel eveniment caex bacau

Lasa un comentariu