Cupa Magicball, o competiție pentru copiii pasionați de baschet

Miercuri, 23 Octombrie 2013 | stiri | 1 comentariu

Prietenii de la Asociația Sportivă Magicball organizează vineri, 25 octombrie 2013, a treia ediție a Cupei Magicball, în Sala de Sport a Școlii Alexandru cel Bun din Bacău, începând cu ora 16:30. Sunt așteptați cât mai mult copii interesați de jocul de baschet.

Ca să vă ajut să îi identificați, Magicball este unul dintre partenerii Bacău Streetball Challenge și reprezintă o echipă dinamică, alcătuită din specialiști ce iubesc baschetul și care se preocupă de inițierea și pregătirea tinerilor în acest sport. Spre exemplu, profesorul Cătălin Ciocan (căruia îi place la nebunie și ciclismul) este unul dintre ei.

Antrenamentele de baschet se desfăşoară în două săli din municipiul Bacău. Luni, miercuri şi vineri, în sala de sport a Şcolii Alexandru cel Bun de pe Strada I.S. Sturza şi marţi, joi şi sâmbătă, în sala de sport a Şcolii nr. 10 de pe strada Pictor Andreescu.

Obiectivul nostru este în primul rând să îi facem pe copii să se simtă bine, să fie fericiţi, să îi aducem spre sport şi să creem lideri, campioni. Am mai dori să menţionăm că Magicball este preocupată atât de activităţile de selecţie a viitorilor baschetbalişti, cât şi de organizarea a diverse acţiuni cu caracter de sport de masă și cu scop de popularizare a baschetului. Astfel, oferim cât mai multor copii șansa de a face sport şi de a se educa prin sport. Evenimentul este sprijinit de Primăria Municipiului Bacău, care ne-a susţinut activitatea în ultimii doi ani. – Asociația Sportivă Magicball

asociatia sportiva magicball

1 comentariu la “Cupa Magicball, o competiție pentru copiii pasionați de baschet”

  1. Catalin Ciocan 24 Octombrie 2013 at 09:11 Permalink

    Va asteptam la sala de sport. Multumesc


Lasa un comentariu