Daruieste-i Craciunul, prima campanie CJE Bacau

Marti, 7 Decembrie 2010 | Bacau, Pareri personale, stiri | 1 comentariu

Luna trecuta spuneam ceva de Consiliul Judetean al Elevilor Bacau si ca sunt vicepresedinte pe-acolo. Stiu, multi nu o iau in serios si cred ca acest CJE este o alta vrajeala a Ministerului. Le dadeam dreptate la inceput. Va spun sincer ca asta credeam si eu in startul semestrului, dar m-am inselat.

Am inceput sa ne implicam si o vom face pe tot parcursul acestui an scolar. Veti vedea pe parcurs ca noi, CJE Bacau, vom initia o sumedenie de activitati si de proiecte, chiar daca nu avem buget. Va veti convinge ca in sfarsit ca elevii au ocazia de a se implica fara nicio retinere atat in procesul scolar, cat si in activitatile extrascolare prin cei care ii reprezinta in Consiliu. Toate noutatile vor fi postate pe CJEBacau.ro, site-ul oficial al Consiliului.

Prima campanie a CJE Bacau se numeste Daruieste-i Craciunul, se desfasoara in perioada 1 – 15 decembrie in toate liceele din judetul Bacau si isi propune sa incurajeze voluntariatul prin implicarea elevilor in colectarea de alimente neperisabile, jucarii si imbracaminte in cutii special amenajate si in distribuirea acestora catre persoanele vulnerabile.

Puteti gasi mai multe detalii pe site-ul Consiliului.

1 comentariu la “Daruieste-i Craciunul, prima campanie CJE Bacau”

  1. daya 7 Decembrie 2010 at 19:48 Permalink

    ce bine ar fi daca am reusi sa ii mai implicam si pe altii


Lasa un comentariu