Dash Berlin feat. Jonathan Mendelsohn – Better Half Of Me

Dupa ce piesele sale, single-uri vocal trance precum Disarm Yourself, Till The Sky Falls Down, Man On The Run, Waiting, Never Cry Again au fost cantate si indragite de toata lumea, nu numai de fanii trance, Dash Berlin se intoarce ce un nou single. Better Half On Me se numeste si este realizat in colaborare cu Jonathan Mendelsohn.

Dash Berlin este un proiect trance format din energicul Jeffrey Sutorius, omul cheie al proiectului, si din producatorii Sebastiaan Molijin si Eelke Kalberg. 2010 le-a adus o intrare supriza direct la locul 15 in Top 100 Dj Mag.

Ei au lansat la sfarsitul anului 2007 primul single single, intitulat “Till The Sky Falls Down“. Aceasta melodie s-a bucurat de un real succes, fiind inclusa pe foarte multe compilatii, dupa care a urmat videoclipul, acesta invadand canalele de specialitate. In august 2008 au realizat un remix la You Never Said, piesa cantata de Matt Cerf & Shawn Mitiska feat. Jaren.

Dash Berlin si-a lansat in 2009 la Armada Music albumul de debut, intitulat The New Daylight. Single-urile extrase de pe acest album: Till The Sky Falls Down, Man On The Run, Waiting, Never Cry Again si Janeiro, ultimele doua in 2010, an in care Dash Berlin a semnat remixuri pentru Medina – You & I si Not Giving Up On Love, cunoscutul single al lui Armin van Buuren.

2011 incepe pentru Dash Berlin cu un nou single, primul de pe viitorul album care se pare ca va fi lansat in cea de-a doua jumatate a anului. Acesta este produs in colaborare cu vocalista Emma Hewitt, se numeste Disarm Yourself si a facut senzatie in primele luni ale anului.

Sa ascultam impreuna noul single Dash Berlin, intitulat Better Half On Me, realizat in colaborare cu Jonathan Mendelsohn. E genul de piesa facuta sa domine topurile de specialitate. Ea va fi lansata cu label-ul Armada Music, la sfarsitul lunii iulie. Totusi, in opinia mea, nu este cea mai reusita producite de la Dash Berlin, insa este decenta. Merita mentionata.

One thought on “Dash Berlin feat. Jonathan Mendelsohn – Better Half Of Me

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *