De acord cu demolarea Stadionului Municipal Bacau?

Sambata, 11 August 2007 | Bacau, Sondaje, stiri | 5 comentarii

Nu! Acesta este un raspuns ferm din partea mea si a mai multor cetateni! Decizia a fost luata intr-o intrunire recenta a Consiliului Local Bacau: 18 consilieri au votat “DA” , 2 impotriva , iar 2 s-au abtinut! Cititi mai multe detalii intr-un articol din Romania Libera!
Se intentioneaza ca stadionul sa fie dus la iesirea din oras spre Magura…mai grav este ca grupele de copii si juniori care practica fotbalul de performanta nu vor mai avea unde sa se antreneze, primaria despagupind chipurile pe FCM , CSM si LPS Bacau.

Se mai zvoneste ca s-ar putea construi un hotel, nu blocuri de locuinte…Pai Bacaul are nevoie de hotel? Stiam ca Moldova si Decebal sunt goale…altul gol? In fine..

Astazi a aparut pe portalul municipal Bacaul.ro un articol in care se face un apel la primarul Romeo Stavarache pentru ca stadionul sa nu fie demolat. Un comentariu instiga la ceea ce trebuie facut de cetatenii din Bacau – citez:

“De ce vreti sa demolati stadionul? E al nostru, al orasului, construit cu banii nostri si din munca noastra… N-o sa faceti asa ceva NICIODATA! Ne vom aduna si vom porni o campanie impotriva Dvs. Si, la nevoie, ne vom aseza in fata buldozerelor.”

Ar fi bine daca unele organizatii ar lua atitudine si vor chema oamenii in strada. Se pare ca orasul a ajuns pe mana cui nu trebuia si vedeti ce se intampla! Consider ca este mai bine decat pe vremea vechiului primar, dar nu foarte bine! Se pare ca locuitorii orasului Bacau “au cayut din lac in put!” . Iar voi avea comentarii impotriva la ce debitez eu, dar eu va intreb: va convine ca stadionul sa fie demolat? Mai jos, aveti un sondaj in care va rog sa votati ceea ce credeti ca este mai bine!
Pentru a elimina orice fel de dubiu, un ip nu poate vota de 2 ori!

5 comentarii la “De acord cu demolarea Stadionului Municipal Bacau?”

 1. raducu - andrei 15 August 2007 at 13:35 Permalink

  stadionul e intr`o stare deplorabila, avem ocazia sa construim un stadion total nou, la standarde europene, dar noi ca buni romani ce suntem refuzam… pt ca o fi cine stie ce monument, e o epava, arata jalnic si orice reparatie este de prisos, trbiunele usnt in valuri, etc… dar cine sa vada??

  va plangeti ca o sa va darame stadionul, cati dintre voi mergeti la un meci al echipei locale intr-un an de divizia b??? nici unu, sunt 200 cu tot cu reporteri si jucatori la un meci… nu sunt 10000 intr-un an…

 2. kristofer93 15 August 2007 at 13:51 Permalink

  Fac si eu fotbal de performanta, si stiu cum este fara conditii! ma uit des la meci! Tribunele sunt goale…stiu…dar de ce nu faceti altfel? Daramati-l pe asta si construti altul in acelasi loc!

 3. raducu - andrei 16 August 2007 at 11:40 Permalink

  cine sa dea 20 de mil de euro sa-l construim la loc? nu se face treaba asta in bucuresti, vorba aia, capitala, pretentii, nationala, uefa, champions league… cine ar da banii astia in bacau?

  intelegerea e urmatoarea: ne dati terenul, va construim noi altul in alta parte.

  “cetatenii” care se dau raniti vorbesc sa se afle in treaba, daca ar fi venit la stadion le-as fi dat dreptate dar asa… eu joc handbal, proiectul cel mare include mai tarziu si daramarea salii sporturilor, nu`mi pare rau sincer cand stiu ca vor exista conditii extraordinare

 4. Anonymous 17 August 2007 at 11:23 Permalink

  Dupa cum merg lucrurile in Romania, sincer sa fiu, nu cred ca se va construi un alt stadion… Din punctul meu de vedere sa-l darame…dar si asa Bacaul este in declin, daca mai pierdem si stadionul…

 5. raducu - andrei 17 August 2007 at 14:34 Permalink

  1. daca`l pierdem si pe ala e exact la fel, nu stiu cu ce te ajuta…
  2. mai intai se construieste ala noi, apoi se darama asta, maxim un an… asa e intelegerea…

  nu bag mana in foc … dar sper sa fie adevarat…


Lasa un comentariu