De ce ANOSR nu este băgată în seamă

Sambata, 8 Decembrie 2012 | Pareri personale | 12 comentarii

Ca să fim înțeleși, ANOSR = Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România, una dintre cele trei mari federații studențești din România și, sigur nu mă înșel, singura neafiliată și neintimidată politic. De ce mesajele și inițiativele acesteia nu ajung la mai marii țării? Sau de ce nu sunt luate în seamă acțiunile lor de conducătorii noștri?

Eu cred că este vorba în primul rând de imaginea pe care o ai ca organizație în mediile înalte ale societății, începând cu cel universitar și terminând cu cel politic. Această imagine pleacă sau ar trebui să plece de la președintele organizației.

Numele lui este Mihai Dragoș, se îmbracă mereu într-un tricou negru (inclusiv la evenimentele oficiale la care ANOSR este invitată) și postează pe Facebook imagini de genul. Un adevărat model pentru tinerii de pretutindeni.

Și vor respect.

12 comentarii la “De ce ANOSR nu este băgată în seamă”

 1. Student murdar 8 Decembrie 2012 at 22:50 Permalink

  Ce blana are in cap! :))

 2. Cristi 8 Decembrie 2012 at 22:58 Permalink

  Stai asa, de ce sunt suparati cei de la anostii de la ANOS(t)R? Ca le-a dat liber pe 10 decembrie studentilor? Nu ma prind.. vor si bani de tren? :))

 3. Florin 8 Decembrie 2012 at 22:59 Permalink

  ANOSR neafiliat politic? :)) Ce glumă bună. Pana mai azi toti erau abonati la mesajele interne ale PDL. ANOSR n-a invatat sa lucreze cum trebuie cu studentii si cu administratia centrala. Stie doar sa ceara bani folosindu-se de resursele sale umane, pe care le trimite apoi la sediul de partid. Pacat.

 4. Marius 9 Decembrie 2012 at 00:42 Permalink

  Nu crezi că ești prea superficial?

  • Kristofer 9 Decembrie 2012 at 01:14 Permalink

   Nu. E superficial să blamez faptul că cel care cere 6% din PIB postează un buletin de vot cu “pulițe” pe Facebook?

   • Marius 9 Decembrie 2012 at 19:54 Permalink

    Mă refeream la tricoul lui :). Poate omului nu-i place cămașa și cravata, ce-ai cu el? Două-trei puli acolo nu strică imaginea nimănui, să nu se obișnuiască prea mult cu ele.

 5. BigBadSheep 9 Decembrie 2012 at 03:30 Permalink

  Tipu’ sincer cred că transmite un mesaj. Pe care tu încă nu reuşeşti să-l înţelegi.Tu susţii nişte oameni, dintr-un singur partid/alianţă, pentru simplul fapt că ACUM sunt în mijlocul oamenilor, făcând ceea ce trebuie să facă – să te mintă arătându-ţi că sunt activi. Pe cât pariem că după ce vor fi aleşi, nu trec mai mult de 3 luni şi nu vei mai auzi şi nici nu vei mai vedea urmă de dânşii?
  Tipu’ îşi exprimă opţiunea. Şi da! Şi eu aş fi făcut la fel. Şi tu, dacă eşti băiat inteligent (şi dacă nu m-am înşelat), vei face şi tu la fel – să anulezi buletinul de vot. Nu mai există acum să alegi stânga sau dreapta deoarece sunt aceeaşi chestie. Nu ai cum să îi amendezi prin lipsa de la vot dar ai cum să le dai de înţeles că nu îi vrei – pur şi simplu tre să anulezi votul, aşa cum a dat de înţeles că va face tipul.

 6. S. 9 Decembrie 2012 at 19:20 Permalink

  Trist.. pulite pe buletinul de vot? Jalnic pentru un tanar lider.

 7. Anonim 9 Decembrie 2012 at 20:24 Permalink

  Asa presedinte, asa organizatie. Pe cine reprezinta astia?

 8. vladut 10 Decembrie 2012 at 14:06 Permalink

  @BigBadSheep : mentalitate prea puerilă. nota 2, stai jos !

  • BigBadSheep 14 Decembrie 2012 at 01:59 Permalink

   :)) Mersi Vlăduţ – tu ai zero mentalitate bună. Nota 1! Ne vedem în vară! N-ai înţeles mesajul şi nici rezultatul lui. Mesajul este unul clar: că-şi bagă scula în ea de clasă politică. Rezultatul mesajului este că va fi un vot anulat, deci unul care nu va merge nici la stânga nici la dreapta.
   Mesajul, fără scule, era unul de amendat clasa politică prin anularea votului. Dar mă rog…”e grele” să gândeşti în afara cutiei. Încă o dată: nota 1! Ne vedem la vară!


Lasa un comentariu