De ce imi place Stefan Banica Jr.

Marti, 12 Aprilie 2011 | muzica, Pareri personale | 5 comentarii

Aseara, Stefan Banica Jr. si-a lansat in emisiunea Happy Hour ultimul videoclip, pentru single-ul Gustul dragostei. Stiti voi, sunt o tona de “artisti” aparuti peste noapte care au si ei doua amarate de piese facute de altii, bagate pe bani la radio-urile dance si care, hopa, una-doua au videoclip. Cantaretii in cauza sunt chemati la diferite emisiuni si, intrebati de ultimul material video, incep sa zica: maaama, au durat doua zile filmarile, mi se strica parul, imi era foame, etc. Cum? Atat? Nu ne zici de ce ai ales sa torni un videoclip ca asta? Ce poveste are? Cui ii este adresat? Cum ti-a venit ideea?

Va spun eu. “Artistii”, dragii de ei, cu piese facute de altii si lipsiti de modestie, habar nu au sa isi explice nici ultimul single. Tocmai asta imi place la Stefan Banica, ca stie sa explice pe intelesul tuturor cum, cand, ce si de ce isi canta muzica. Aseara, timp de 10-15 minute a detaliat videoclipul amintind de latura umana, precizand ce presupune el, la ce face referire, etc. A specificat si ca a filmat de 14 sau 17 ori -nu mai tin minte- in studiorile Buftea, dar asta a rostit-o ca fiind pe plan secund. In rest, profund uman.

Cat despre Gustul dragostei, e o piesa pozitiva, dansabila si chiar daca nu este trance, imi place. P.S.: fa pasul trei!

5 comentarii la “De ce imi place Stefan Banica Jr.”

 1. Me 12 Aprilie 2011 at 17:39 Permalink

  Foarte fain videoclipul. Ascultasem piesa inainte sa apara video-ul, dar acum, pe imaginile astea, imi place mai mult.

 2. Ionut Avram 12 Aprilie 2011 at 18:00 Permalink

  Da, e misto tare Banica junior. Doar ca este nesimtitul ala american cu videoclipuri alb-negru…Elvis parca-l cheama…hai Bubulina, gospodina tra la la la

 3. Rafaela 12 Aprilie 2011 at 19:40 Permalink

  Exact..!! Da ce bine mai explici!
  app. de 17 ori:D

 4. Victor Morar 12 Aprilie 2011 at 21:28 Permalink

  o piesa frumoasa cu un clip simplu si de bun gust

 5. Bita Adi 13 Aprilie 2011 at 21:04 Permalink

  Ce imi place cel mai mult la acest videoclip este faptul ca este filmat dintr-o bucata, fara a fi taiat la montaj. Cred ca acest lucru a presupus multa munca,dar e de efect. Ii da o continuitate, o cursivitate care nu plictiseste, asa cum se intampla in alte cazuri.


Lasa un comentariu