De ce ne preocupă chiloții Ramonei Gabor

Luni, 7 Noiembrie 2011 | Pareri personale | 1 comentariu

Intr-o tara deloc balcanica (ca sa il contrazic pe Puya), o tipa pe care o vad nu prea inteligenta, dar inalta si materialista se “combina” cu un nene scund si jovial care, intamplator, are zeci de milioane de euro. Cei doi nu au nevoie de jurnal pentru ca acesta este tinut de catre tabloidele care, alimentate de interesul de neinteles al cititorilor, scriu zilnic despre viata privata a acestora.

Spiritul latin este cutremurator. Exista oameni care nu au loc de munca si se plang ca rabda de foame, dar care pierd zilnic ore bune ca sa afle ce a mai facut Pepe, cu cine a mai iesit Bianca lui X si unde au mancat Virinel si Monica. Fratilor, lasati vietile altora si incercati sa faceti o schimbare in a voastra! Steve Jobs spunea ca avem prea putin timp pe pamant pentru a trai viata altora. Este adevarat.

Sa revenim. Aceasta tipa inalta are o sora. O cheama Ramona si am auzit de ea !!!din cauza!!! pentru ca s-a intamplat ca sora-sa să se cupleze cu un milionar. Aceasta Ramona este celebra, prin urmare, din intamplare. Sau datorita tabloidelor generoase cu cerneala de care dispun zilnic. Ramona s-a combinat si ea cu un tip si am fost bombardat in ultimele zile cu informatii despre marea nunta.

Totusi, de ce ne preocupa vietile altora? Pai: din cauza educatiei pe care am primit-o, pentru ca suntem mult prea altruisti incat sa ne pese si de altii si sa ne bagam nasul in oalele lor, pentru ca suntem lenesi si preferam sa nu facem nimic altceva decat sa aflam lucruri neinteresante pentru traiul nostru, pentru ca ne place barfa, pentru ca suntem idioti.

1 comentariu la “De ce ne preocupă chiloții Ramonei Gabor”

  1. Maria Mihaela 7 Noiembrie 2011 at 14:45 Permalink

    pentru ca preocuparea noastra inseamna bani pentru altii. it’s all about money 😉


Lasa un comentariu