De ce nu se închid toate şcolile?

Marti, 14 Februarie 2012 | Bacau, Pareri personale | 3 comentarii

Bună întrebare, nu? Aproape jumătate din elevi nu au ajuns astăzi la ore în municipiul Bacău. De mediul rural nu mai are rost să vorbim. Acolo e jale. Am primit sub forma unui comentariu un punct de vedere interesant vizavi de această treabă:

Decizia normala in asemena cazuri este interzicerea circulatiei tuturor masinilor particulare, exceptie taxiurile, populatia avand si varianta transportului in comun. La care se adauga inchiderea scolilor, asa cum a prcedta BULGARIA, stat de care tot timpul facem misto, dar care a depasit mentalitatile tipic comuniste, in care de pilda este normal sa aduci copiii la scoala in asemenea conditii (nu numai de transport, ci si de caldura sau apa inghetata in instalatiile sanitare), in loc sa ii tii frumos acasa, si sa ai trafic mai putin, sa poti deszapezi mai usor etc.

Aşa e, vreau să stau acasă.

3 comentarii la “De ce nu se închid toate şcolile?”

  1. Alexandra 14 Februarie 2012 at 14:21 Permalink

    Probabil toata lumea se gandeste la faptul ca se vor pierde ore ce vor trebui recuperate..:)

  2. Anonim 14 Februarie 2012 at 16:37 Permalink

    Decizia de a se inchide scolile sa ia in functie de numarul de absenti dintr-o unitate de invatamant, iar cel putin in Vranceanu si Ferdinand(cel putin) stiu ca au fost doar vreo 13-15% absenti.

  3. ionut 15 Februarie 2012 at 14:13 Permalink

    pentru ce ce inchidem scolile? ca nu puteti voi merge pe jos la scoala?:)) imaginati-va una sau doua luni de iarna, cu scoli inchise…. eu as vrea sa va vad vara cum recuperati orele pierdute=))


Lasa un comentariu