Delegații de Tineret ai României la ONU vin în Bacău

Duminica, 12 Martie 2017 | Bacau, Tineret | Comenteaza

Vineri, când am preluat pe blog vestea că am deschis “Gândurile despre tine(ri)” de pe site-ul UN Youth Delegate România, v-am povestit câte ceva și despre actualii delegați de tineret ai României la ONU, Denisa Bratu și Gabriel Uifălean.

Și spuneam că, față de alții din trecut, actualii delegați de tineret își propun să realizeze o multitudine de activități naționale cu scopul promovării Agendei de Dezvoltare post-2015 a Națiunilor Unite plus alte priorități pentru tineret. Deci nu s-au dus la ONU pentru a citi o alocuțiune și apoi gata, tot ce fac e să dea vreo 2 interviuri și să zâmbească frumos pe la evenimentele de prin București, ci dimpotrivă, au decis să ia țara la pas tocmai pentru a da programului un sens.

Campania națională se numește “Bringing the United Nations back home” și vine în Bacău – Capitala Tineretului din România 2017 pe 22 martie, începând cu ora 18:00, la amfiteatrul B2 al Universității “George Bacovia”.

Venim să discutăm despre ONU, Obiectivele de Dezvoltare Sustenabilă și rolul tinerilor în dezvoltarea comunității locale, naționale și internaționale!

bringing united nations back home

Până în momentul de față, campania a ajuns în Târgu Jiu, Cluj-Napoca, Zalău, Târgu Mureș, Rm. Vâlcea și Alba Iulia, iar în următoarea perioadă va bifa pe harta României orașe precum Sfântu Gheorghe, Piatra Neamț, Roman, Suceava, Iași, Galați, Constanța și, desigur, Bacăul nostru.

Evenimentul este susținut de Enel România și realizat la nivel local în colaborare cu Federația Tinerilor din Bacău și Universitatea George Bacovia..

Lasa un comentariu