Băcăuanca Delia Lepădatu a fost aleasă vicepreședinte al Consiliului Național al Elevilor

Joi, 6 Februarie 2014 | Bacau, stiri | 2 comentarii

În urma alegerii lui Eduard Mititelu (Botoșani) în funcția de președinte al Consiliului Național al Elevilor, una dintre funcțiile de vicepreședinte ale structurii reprezentative a elevilor a devenit vacantă.

Drept urmare, astăzi, în cadrul Adunării Generale a CNE de la Brașov, au fost organizate alegeri pentru președinția Consiliului Regional al Elevilor Nord-Est, câștigătorul scrutinului fiind nimeni alta decât Delia Lepădatu, președinte CJE Bacău.

Astfel, Delia Lepădatu va face parte din noul Birou Executiv al Consiliului Național al Elevilor, alături de președintele și secretarii generali aleși ieri la Brașov, dar și de ceilalți 7 vicepreședinți CNE.

Delia Lepădatu nu este la prima candidatură pentru conducerea Consiliului Regional al Elevilor. În decembrie 2013, aceasta a pierdut alegerile în fața lui Eduard Mititelu. Acum, prin alegerea sa în fruntea CNE, Eduard i-a lăsat cale liberă Deliei, aceasta câștigând astăzi “la masa verde”, fără să aibă contracandidat.

N-aș zice că e vorba de noroc, ci de rezultatul perseverenței. Un om slab nu s-ar mai fi aruncat la o nouă candidatură. O vorbă din popor spune că norocul ține cu cei puternici. Sper că la fel de puternică va fi și dorința de a face treabă, atât la nivel național și regional, cât și la nivel local.

delia lepadatu adunarea generala cne 2014 brasov

2 comentarii la “Băcăuanca Delia Lepădatu a fost aleasă vicepreședinte al Consiliului Național al Elevilor”

  1. IONUT 6 Februarie 2014 at 22:28 Permalink

    O FI FOST EA ALEASA, DAR TOT ARE FATA DE PESTE!


Lasa un comentariu