Mi-am depus candidatura la Consiliul Local și Primăria Bacău

Miercuri, 27 Aprilie 2016 | Bacau, Initiative personale | 2 comentarii

Ieri, alături de câțiva dintre voluntarii care m-au ajutat în ultimele săptămâni să strâng semnăturile prin oraș, am mers la Biroul Electoral de Circumscripție Municipală (BECM) pentru a-mi depune candidatura independentă pentru alegerile locale din 5 iunie.

Candidez ca independent la Primăria și Consiliul Local Bacău cu gândul că tinerii au nevoie de un reprezentant acolo unde se iau deciziile și apoi pentru a aduce pe agenda publică teme importante, care nu sunt luate în seamă în prezent de către actuala “clasă” politică.

Pentru curioși, am depus peste 2.300 de semnături pentru susținerea fiecărei candidaturi în parte. Pe acestea nu puteam să le strâng fără ajutorul vostru și vă mulțumesc pe această cale tuturor celor care ați semnat, mi-ați adus liste completate și m-ați susținut în aceste săptămâni extrem de solicitante!

depunere candidatura cristian ghinghes primaria bacau 2016-3

A fost o campanie de strângere de semnături grea, mult mai grea decât mă așteptam, care m-a ținut în ultima lună în stradă. Am vorbit cu mii de cetățeni, le-am aflat problemele, propunerile, părerile și mă bucur că semnalul pe care l-am primit de la majoritatea băcăuanilor este că au nevoie de cineva nou la conducerea Bacăului, fie la Primărie, fie în Consiliul Local.

Toate aceste mii de semnături de susținere mă responsabilizează și mă fac să vă garantez că, indiferent de calitatea pe care o voi avea după aceste alegeri locale, voi continua să pun umărul la dezvoltarea Bacăului. Orice funcție trebuie privită ca un mijloc și nu ca un scop. Un mijloc pentru a face lucruri pentru comunitatea din care faci parte!

Vă mulțumesc și vă invit alături de mine în această luptă pe care o voi purta împotriva mașinăriilor de partid, a corupției și a politicienilor locali care, chiar dacă au ocupat multe funcții reprezentative în ultimii ani, nu au făcut nimic pentru acest oraș!
‪#‎bacau2016‬

2 comentarii la “Mi-am depus candidatura la Consiliul Local și Primăria Bacău”

  1. Daniela 29 Aprilie 2016 at 14:25 Permalink

    Mult succes, tinere! Primul lucru care ar trebui făcut este curățenia.

  2. Mihai 29 Aprilie 2016 at 16:45 Permalink

    Felicitari si succes! Suntem alaturi de tine. Cel putin cat timp iti respecti promisiunile!


Lasa un comentariu