Descălecatul USL-ist pe șantierul Centurii Bacău

Joi, 5 Martie 2020 | Bacau | 2 comentarii

Amuzant de penibilă sau penibil de amuzantă, decideți voi, sceneta USL-istă pusă în operă astăzi de liberalii și pesediștii băcăuani, cu nevinovata participare a ministrului Bode, pe deja eternul șantier al Centurii Bacău.

Încă o dovadă a blatului USL-ist local, cel care ne-a adus la 30 de ani de la Revoluție în situația în care suntem: un oraș congestionat, fără variantă ocolitoare, cu slabe perspective de îmbunătățire a calității vieții pe termen scurt.

În primul plan, cu spatele, ministrul interimar Bode al Transporturilor și prefectul Miroșeanu. În întâmpinare, europarlamentarul Benea, președintele CJ și candidatul Lucian Șova, toți de la PSD.

În spate, spectatori, pleiada de liberali locali, în frunte cu Ionel Palăr, combinați cu Viorel Ilie și alți transferați de la ALDE. Dacă era și Hrebenciuc pe aici, că el mai lipsește din peisaj, chiar aveam un tablou complet al blatului politic local.

vizita pnl psd santier centura bacau

2 comentarii la “Descălecatul USL-ist pe șantierul Centurii Bacău”

  1. Adriana 5 Martie 2020 at 20:25 Permalink

    Foarte relevanta fotografia: a capturat pt eternitate, daca mai era nevoie, penibilii politicieni bacauani! Sunt multe lucruri in neregula in aceasta fotografie: de la un europarlamentar crescut la stat in ultimii 20 ani care nu mai pleaca din Bacau (si e mai activ acum in conferinte de presa si intalniri decat pe vremea cand conducea CJ), la un Ministru care vine sa ”arate”interes pt o centura discutata de 12 ani, pana la un fost Ministru al Transporturilor (care nu intelegem ce cauta acolo) pana la echipa PNL prezenti probabil pentru a lua si ei din spoiala publica a articolelor de presa care se vor scrie.
    Domniile voastre ar face bine, de la mic la mare, sa inteleaga ca sunt platiti de Statul Roman (mai exact de cetateanul roman) nu pentru poze si interviuri. O asemenea vizita de monitorizare nu trebuia sa devina un ”eveniment media” pt politicienii din Bacau (partenerii PSD + PNL) ci o vizita tehnica a unui functionar (fie el si Ministru)

  2. Stan 6 Martie 2020 at 05:25 Permalink

    Ma tot uit la agitatia din politica bacauana din ultima perioada si imi pun o intrebare. Care este programul de lucru la parlament si europarlament? Acesti “alesi” sunt in permanenta la toate semnarile si inaugurarile din zona? Nu ar trebui sa fie acolo u de i-am trimis si de unde isi iau banii? Sau sunt in concediu fara plata?


Lasa un comentariu