Desigur! 1 Decembrie, mult patriotism ipocrit.

Sambata, 1 Decembrie 2012 | Pareri personale | 4 comentarii

Am ajuns în punctul în care să fiu mult prea pornit ca să nu scriu ce cred despre ipocriții de sezon. Își înjură țara în fiecare zi și repetă la infinit pe unde apucă faptul că vor să o părăsească, dar pe 1 Decembrie toți naționalisto-ipocriții se trezesc să o ardă în stil patriotic.

E plin de statusuri pe Facebook, stegulețe și eșarfe tricolore prin oraș. Dragilor, jos pălăria în fața celor care nu încetează nicio zi din an să își iubească și să își laude țara, însă în fața practicanților de patriotism ipocrit nu mă pot afișa decât cu ce am scris anul trecut, asta ca să nu folosesc cuvinte care dor.

Daca tot nu ne place tara in care traim si afirmam zilnic ca o detestam, hai ca de Ziua Nationala sa ne tinem gura si sa-i lasam sa se bucure pe cei care tin cu adevarat la tara lor si care vor sa faca ceva in, respectiv cu ea.

Chiar e penibil ca 364 zile din an să te sustragi de la a fi român iar pe 1 Decembrie să te bați cu pumnii-n piept că, vezi Doamne, explodezi de atâta dragoste de țară. Pe aceeași tema, poate va este rusine ca sunteti romani.

Update: îi rog pe cei care se simt și care vor să mă înjure să nu se mai deranjeze. Înjurăturile n-au ce căuta printre comentariile de pe acest blog.

4 comentarii la “Desigur! 1 Decembrie, mult patriotism ipocrit.”

 1. medellin 1 Decembrie 2012 at 21:36 Permalink

  frate kand mai vii pe la bacau si-ti faci timp,poate treci prin zona orizont si faci si u cateva poze la cladirea vis-a-vis de clubul 33(nush exact cum se cheama,diana forest daca nu ma insel,sper).deci pute de nu poti trece,nush cum pot sta oamenii de langa,nush daca isi pot deschide geamu,sa-si aeriseasca si ei ca oamenii casele.acolo si-au gasit casa toti aurolacii.Nimeni nu face nimik am observat de vreo 2-3 ani.Stii ceva legat de subiect.Poate poti scrie de el sa mai atragi atentia celor care au datoria sa faca ceva..si…NU FAC.

 2. BigBadSheep 1 Decembrie 2012 at 21:43 Permalink

  Aştept să văd ce scrii despre Crăciun. Ai dreptate în ceea ce scrii aici dar nu uita şi Crăciunul, cu falşii oameni iubitori, care se înjură şi se bat ca ţiganii timp de 364 zile şi cum vine Crăciunul o aruncă p-aia cu “De Crăciun să fim mai buni!”, “Sfintele Sărbători de iarnă!”. Mie ăştia îmi fac şi mai multă greaţă decât falşii patrioţi.

 3. Patrihot 2 Decembrie 2012 at 16:31 Permalink

  De ce sa imi iubesc tara? Ca e plina de prosti? Ca e condusa de niste oameni pe care nu as da nici doi bani? Pentru ca cetatenii nu conteaza si pentru ca sunt numarati si catalogati drept pulime? De asta sa iubesc Romania, pentru ca eu, simplu cetatean, contez doar la numar la vot?

  Kristofer, tie poate ca iti este bine… dar uita-te putin in jur si vezi te rog in ce saracie isi duc unii traiul!

 4. A. G. 3 Decembrie 2012 at 21:52 Permalink

  La orase smartphone-uri, la tara hoti. Si toata lumea se plange si se mira de ce e rau. Uite de-asta.
  Nu mai plecati ca sobolanii de pe corabie si puneti osul la treaba!
  Daca poti sa postezi aici inseamna ca ai internet si calculator, ceea ce e mai mult decat se poate spune 50% din tara – Romania rurala. Ca sa nu mai zic de restul lumii, gen Africa sau Asia.
  Stam bine. Nu ne e foame si avem adapost peste noapte. Nu mai plecati cu totii pe coclauri si stati aici, ca sa aiba mancare si adapost si cei care acum duc lipsa.


Lasa un comentariu