Despre retragerea FCM Bacau din campionat

Pe scurt, se pare ca Primaria Bacau nu va mai sustine financiar echipa incepand cu luna aprilie. Subiectul este dezbatut pe larg atat in presa locala, cat si pe bloguri.

Suporterii FCM Bacau au luat deja atitudine si maine vor marsalui impotriva deciziei luate de administratia locala. Pe messenger circula urmatorul mesaj:

Marti, 16 martie, ora 14, toti bacauanii sa fie prezenti in fata stadionului sa ii dam o lectie primarului (care e din focsani de fel) Stavarache! Deci la ora 14 toata lumea sa fie in fata stadionului de acolo se va pleca spre primarie! Trebuie sa facem ceva! Toata lumea sa vina cu fulare, steaguri si alte accesori galben-albastre. Aduceti fluiere si orice chestie ce face galagie! Facem revolutie! Nu lasati Bacaul sa moara! (da massul mai departe!)

Mesajul este radical, fara doar si poate. Ma intreb daca suporterii au aprobare pentru acest miting. Eu deocamdata ma abtin la orice comentariu pe aceasta tema. Voi face unul dupa decizia oficiala. Voi ce parere aveti despre situatia in care se afla FCM Bacau?

5 thoughts on “Despre retragerea FCM Bacau din campionat

  1. nu am sa ma duc ca nu am timp… dar le urez succes la cei care se duc.. deoarece, chiar daca anonimul care a spus "cu sau fara tot aia e", esti bacauan.. chiar daca echipa e buna sau nu

  2. Mersi mult pentru ca ai postat articolul ! Tot respectul ca iti pasa …te asteptam si la miting !

  3. FCM Bacău e la mâna asociaţiei lui Dumitru Sechelariu ! Fotbal, NEWS | Catalin | March 15, 2010 at 5:24 pm . Prezenţa echipei de fotbal- FCM Bacău în liga a doua depinde de răspunsul Asociaţiei Sportive FCM Bacău, asociaţie care deţine 10 procente din societatea pe acţiuni care administrează formatia fanion a judeţului Bacău. Primăria a trimis în această dimineaţă o scrisoare celor de la AS FCM Bacău prin care le cere să-şi exprime poziţia vis –a- vis de cedarea sau nu a drepturilor de înscriere în viitorul campionat. Relu Damian a explicat, astazi, situţia în care s-a ajuns ca echipa să fie de râsul curcilor, în condiţiile în care alte formaţii se retrag pentru că nu au bani, iar FCM Bacău are bani, dar se loveşte de de probleme ce ţin mai mult de ambiţii, şi nicidecum de fotbal. “Astepatm pana joi sa vedem ce ne raspund cei de la AS FCM Bacau, daca cedeaza sau nu drepturile pentru urmatoarele doua campionate, asa cum ne-am inteles initial. Daca nu vor raspunde pana joi, cel tarziu, inseamna ca e un raspuns negativ. In aceste conditii, FCM Bacau va juca in liga a 3-a. Primaria si-a manifestat interesul de a investi in continuare in echipa, dar nu o poate face in ceva care nu ii apartine si asupra careia nu are nicio garantie ca va fi a ei. E vorba de bani publici aici. Daca As FCM Bacau va ceda drepturile, noi ne vom continua drumul in mod normal. Avem bani pentru acest an calendaristic. FCM Bacau e singura echipa care nu si-a rezolvat cesiunea dintre toate formatiile care au fost in aceeasi situatie. Nu am crezut ca voi trai astfel de vremuri, dar asta e “, Relu Damian, FCM Bacau.

  4. mitingul s-a amanat pe maine 17.03 la ora 13.30 inainde de intrunirea consiliului actionarilor astazi au fost 60 de insi….nu vreau sa cred ca galeria bacauana e doar atat adevaratii bacauani sunt cei care au venit in galerie la meciul cu steaua cu ceahlaul asa ca trebuie sa mergem maine sa protestam in fata stadionului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *