Mâine are loc o dezbatere publică despre noul regulament de taxi din municipiul Bacău

Marti, 25 Iulie 2017 | Bacau, stiri | 2 comentarii

În ultimele 9 luni, Primăria a jucat ping-pong cu noul Regulament privind organizarea şi desfăşurarea serviciului de transport în regim de taxi pe teritoriul municipiului Bacău. L-au scos prima oară în dezbatere publică la jumătatea lunii noiembrie, iar după încheierea perioadei de consultare s-au uitat la el timp de 6 luni. Pe urmă, l-au introdus pe ordinea de zi a ședinței ordinare de la sfârșitul lunii iunie, dar atunci primarul Cosmin Necula l-a restras de la vot fără să ofere vreo justificare. Motivele îmi scapă.

Acum, la o lună distanță, sunt înștiințat de pe o zi pe alta că mâine, 26 iulie 2017, începând cu ora 10:00, la Centrul de Afaceri și Expoziții va avea loc o dezbatere publică pe marginea actualizării acestui regulament de mare interes pentru taximetriști, dar și pentru băcăuanii care folosesc acest serviciu. Și nu numai! Pentru un vizitator, felul în care funcționează taximetria dintr-un oraș contează destul de mult în formarea unei imagini generale despre acel loc. La ora la care scriu aceste rânduri, anunțul privind dezbaterea de mâine nu este este publicat pe site-ul Primăriei Bacău.

Pentru cei interesați, ultima variantă a regulamentului este cea introdusă în ședința de luna trecută, proiectul putând fi accesat aici.

Dacă lucrați în domeniul taximetriei și constatați lucruri care ar trebui modificate în acest proiect, vă rog să îmi dați de știre. Eu l-am citit, dar nu cunosc în detaliu toate problemele din acest domeniu. Așadar, aștept sugestii și comentarii pe marginea proiectului de hotărâre! Acum, până nu e prea târziu.

taxi biciclete bacau aprodu purice

2 comentarii la “Mâine are loc o dezbatere publică despre noul regulament de taxi din municipiul Bacău”

  1. Marius G 25 Iulie 2017 at 13:55 Permalink

    Te urmaresc de ceva vreme si observ ca esti singurul consilier care ne arata si noua ce se intampla si incearca sa ne ia si noua parerile. Vad ca pe aia de la PNL sau PSD ii doare in fund. Nu zic ca ai mereu dreptate, dar vad ca te implici. Chiar imi pare rau ca nu te-am votat la alegerile trecute. Nici nu prea stiam multe despre tine. Stiu ca suna ca o lauda, dar cred ca o meriti. Sper sa continui asa, sa nu te culci pe o ureche

  2. Vlad constantin 25 Iulie 2017 at 21:09 Permalink

    În sebanesti lângă peco din târgușor .statie de taxi in fata cariceoarelor de gunoi . Nu sa găsit alt loc?


Lasa un comentariu