Dileme de turist

Duminica, 30 Ianuarie 2011 | Pareri personale | 4 comentarii

Eu imi fac de pe acum planuri pentru vacanta de vara. Cautand hoteluri si citind recenzii am dat peste comentariul unui turist roman care mi-a sarit in ochi:

Singurul post TV romanesc este TVR International. Noi nu prea ne-au uitat la TV si nici nu am optat sa aducem de acasa instalatia de TV/satelit. Ar fi mers conectat laptopul prin mufa Euroscart ca sa mai vedem din cand in cand cate un film (dar oricum nu am avut vreme pentru asta).

Ma intreb eu… te duci in concediu ca sa te uiti la televizor sau la filme? Nu, acum serios. Poate ca pe internet intri 20-30 de minute ca sa verifici mail-ul si sa iti aranjezi treburile -cum fac eu, spre exemplu-, dar nu vad de ce te-ai uita la TV, mai ales ca esti in alta tara si ca ai o gramada de lucruri de vazut si de aflat.

Acelasi turist:

AC-ul functiona cu intreruperi. II porneai cand te culcai si trebuia din nou sa il repornesti pentru ca avea o setare la care nu aveai acces. Pentru a functiona pana dimineata, trebuia sa fie pornit de vreo 3 ori fie dupa ce se oprea singur fie (de preferat) dupa ce il inchideai consecutiv la intervale de 30-40 de minute si il reporneai.

Greu, domn’le, cu sistemul centralizat de reglare a temperaturii.

4 comentarii la “Dileme de turist”

 1. moto_lady 30 Ianuarie 2011 at 14:25 Permalink

  lasand la o parte TV-ul si AC-ul, ai gasit ceva oferte? Ca pentru destinatia pe care o vreau eu, am vazut doar una, dupa ce am intrebat la 2 agentii de turism 😐 Cica mai multe or sa apara tocmai in martie, la nush ce targ de la Bucuresti.

 2. kristofer93 30 Ianuarie 2011 at 14:26 Permalink

  Iti recomand sa cauti pe internet. Pierzi timpul mergand la agentii. Unde vrei sa mergi?

 3. Anonymous 31 Ianuarie 2011 at 08:37 Permalink

  pare descrierea unei vacante din Turcia,nu-i asa?

 4. Moto Lady 1 Februarie 2011 at 23:29 Permalink

  in Paralia Katerini, Grecia. Cautatul pe net…nu prea am garantia (sau nu stiu s-o caut) ca agentiile si ofertele sunt serioase. Macar asa le vad fizic, stiu adresa, e alta treaba… Plus ca bun, gasesc o oferta misto…mai departe ce fac? cui spun ca vreau oferta? :-??


Lasa un comentariu