Din nou despre parcari idioate

Miercuri, 4 August 2010 | Bacau, foto, Pareri personale | 4 comentarii

In ultima perioada am observat ca sunt din ce in ce mai multe persoane care isi testeaza IQ-ul. Testele de inteligenta nu sunt moca, ba chiar costa ceva bani. Dar de ce sa ne complicam atat cand ne putem da seama ce IQ are un individ doar privind parcarile pe care le face acesta? Ca exemplu luam poza de mai jos.

Nu stim cine-i proprietarul dar ne dam seama ca a parcat masina perpendicular pe trotuar si ca nu ii trebuie multa minte pentru asta. Pe aici circula mii de persoane zilnic, dar soferul o fi zicand “da-i in pana mea pe pietoni, eu trebuie sa parchez masina”. Chiar de ar fi un geniu, procedand in acest mod si fiind delasator in privinta faptului ca pe acolo trebuie sa treaca pietonii, asta spune multe despre el. In fine, n-are rost sa ma agit pentru o banala parcare idioata si ilegala, chiar daca e si trotuarul meu si pe acolo trebuie sa trec zilnic.

Stati calmi, inca n-am innebunit. E evident ca am glumit cand am asociat testul de IQ cu parcarile. Se pare ca, pe zi ce trece, devin tot mai “addicted” in a pune pe blog faze idioate savarsite de unii sau de altii.

4 comentarii la “Din nou despre parcari idioate”

 1. Anonymous 4 August 2010 at 06:26 Permalink

  si ai anuntat si tu vreun politist de la politia primariei?

 2. TipuldinUmbra 4 August 2010 at 14:28 Permalink

  Ce idiot.
  Pentru ce sa anunte politia? De parca n'ar avea si alte lucruri pe cap.

 3. Anonymous 4 August 2010 at 16:41 Permalink

  ai auzit ca a blocat rotiile la masinile alea care erau de vanzare din centru :))
  vrem poze:D

 4. Kafir 5 August 2010 at 18:38 Permalink

  soferii de bmw au voie sa parcheze unde vor :))


Lasa un comentariu