Din nou scandal in blogosfera bacauana

Marti, 16 Februarie 2010 | Bacau, internet, Pareri personale | 16 comentarii

Speram ca dupa Blogmeet Bacau de la sfarsitul lunii ianuarie sa nu mai existe rafuieli si atacuri directe la persoana in blogosfera bacauana. Poate ca acest subiect nu intereseaza pe multi, dar simt nevoia sa fac inca un apel la calm.

Zilele astea exista doua conflicte in blogosfera locala. Unul “soft” si unul “hard”.

Incep cu cea mai blanda disputa. Aceasta are loc intre Cristi J. (aka TalentIrosit.com) si Razvan (aka ContraSENS.com). De fapt, nu este un conflict in adevaratul sens al cuvantului pentru ca doar unul dintre ei, si anume TalentIrosit are chef de scandal. N-am inteles de ce. In fine, nu vreau sa fiu rautacios, insa acesta a publicat pe blogul sau un articol in care il ataca pe Razvan pentru o parere ca oricare alta. Nu ii iau apararea, dar se vede de la o posta ca Razvan a dorit sa isi exprime o parere si totodata sa faca un anunt, fara sa nominalizeze pe cineva. Si cum nu putea sa se abtina, TalentIrosit s-a gandit sa nascoceasca ceva si a publicat asta.

Al doilea conflict este e o cearta, la propriu. N-o comentez, ci va dau doar link-urile catre articolele in care cei doi se rafuiesc. Este vorba despre doi ziaristi bacauani: Florin P. (scrie pe Aghiuta.com si detine Super BC) si Codrin P. (scrie pe ReporterLiber.ro si lucreaza la Adevarul de Seara). Si a inceput cearta:

Ma astept ca primul conflict sa nu ia amploare si zic asta bazandu-ma pe intuitia mea care imi spune ca Razvan nu ii va da o replica acidului Cristi J. pe ContraSENS.com. In schimb, cred ca al doilea conflict se va transforma intr-o cearta apriga, daca nu deja s-a intamplat asta. Chiar n-are rost.

Voi, cititorii, ce credeti despre blogosfera locala? Isi au locul astfel de conflicte?

16 comentarii la “Din nou scandal in blogosfera bacauana”

 1. Chiriac George 16 Februarie 2010 at 15:24 Permalink

  Copii care se plictisesc si isi fac blog.Si cand nu ai ce face te certi.Ca asa e romanu.Numai bine SCL !

 2. Edith 16 Februarie 2010 at 15:34 Permalink

  care copii?:))

 3. Florin P. 16 Februarie 2010 at 16:57 Permalink

  Eu am terminat cu cearta aia. O să mai scriu pe tema asta doar dacă o să am ceva nou și important de spus. Dar mi-e greu să cred că se va întâmpla asta.

 4. Anonymous 16 Februarie 2010 at 17:09 Permalink

  eu sper sa nu iasa cu pumni 😀 :)
  dar chiar nu ne priveste , nu suntem toti bloggeri , ci doar ne dam cu parerea despre ceea ce scrieti voi , iar certuri de genu se fac pe tema din lipsa de subiecte ia sa mai furam si noi de la unu altu , ca poate o iesi ceva , dar stii cum e temai creti te mai impaci , asa e in viata , sa va inregistrati drepturile de autor ca sa nu va mai certati din cauza asta , succes si la cat mai multe subiecte bune in continuare ! ! !

  Anonim H Radu

 5. Anonymous 16 Februarie 2010 at 17:25 Permalink

  chiar trebuia sa mediatizezi si tu certurile lor?
  este drept, nu ar trebui sa se "certe" pe blog,dar nu cred ca ajuta ca tu sa faci si mai multa publicitate decat trebuie, cu linkuri cu tot!

 6. Alex 16 Februarie 2010 at 17:53 Permalink

  e pacat, pe bloguri mai scrii si tu una alta, mai de interes particular mai general, da' e cam de porc sa incepi sa-l folosesti ca un mijloc de a ataca pe cineva, doar din cauza faptului ca nu exista un CNA si poti scrie absolut tot ce vrei….

 7. Anonymous 16 Februarie 2010 at 18:41 Permalink

  da chiar nu e ft interesant cum se cearta in scris niste baieti.. Si asa, pana sa citesc articolul de azi nici nu stiam ca exista blogurile lor…

 8. Anonymous 16 Februarie 2010 at 20:39 Permalink

  ce subiect ai mai gasit si tu
  crezi ca pe locuitorii Bacaului ii intereseaza certurile dintre niste no-name-uri?

 9. Tase 16 Februarie 2010 at 21:13 Permalink

  @anonimul de la 20:39
  Da' tu crezi ca pe cineva intereseaza ca pe un anonim(un adevarat no-name) ca tine nu-l intereseaza subiectul??? :)

 10. Robertworld 16 Februarie 2010 at 21:28 Permalink

  ultimul anonim are dreptate…pe noi nu ne intereseaza certurile astea…si din cate observ si dupa cum am mai spus talentirosit nu stie cum sa faca sa atraga vizitatori pe site-ul ala si a ales cea mai proasta idee…critici asupra altor bloggeri astfel incat voi sa postati linkuri catre site-ul lui…

 11. CJ 16 Februarie 2010 at 22:36 Permalink

  kristofer – de ce nu le spui celor ce comenteaza aici ca nu ai vorbit nici cu mine si nici cu razvan cand ai scris ca suntem in conflict?

 12. ursaqe 16 Februarie 2010 at 23:48 Permalink

  @K.
  Acum vezi de ce am renuntat sa mai comentez art lui CJ? Eram sigur ca iese o porceala!
  @CJ oricum art referitor la Razvan este o prostie! Subiectul abordat de Razvan si interpretarea ta nu au nicio legatura!
  Calmati-va, fratilor!

 13. Batman 17 Februarie 2010 at 00:03 Permalink

  Scrieti frecvent urat unii despre altii si v-atacati de-aiurea…
  Schema OTV-ista de succes… un pic cam jenant …. Prea multa limitare si meschinarie…
  Probabil "blogosfera" este o reflectare in online a societatii… a unei parti a ei…
  Pacat !

 14. Codrin 17 Februarie 2010 at 15:17 Permalink

  Întâmplător, blogul meu a suferit un atac şi va mai fi indisponibil câteva ore. Întâmplător. :)
  Referitor la ce s-a scris despre mine pe blogul persoanei mentionate in post, problema va fi soluţionata în mod civilizat, în condiţiile legii. De aceea blogul meu nu conţine nimic cu privire la domnia sa şi nici nu va contine asemenea informaţii. De altfel, blogul meu nu a continut niciodata atacuri sau insulte la adresa vreunei persoane si nici nu se va intampla acest lucru. Asta nu inseamna ca ignor mereu calitatea slaba a unor publicatii, dar orice post pe care il public are un limbaj civilizat. Mulţumesc, Kristofer,pentru publicitatea făcută blogului şi îi asigur pe toţi cei care au vizitat blogul că vor găsi în continuare informaţii interesante şi nu scandaluri personale, care nu interesează persoanele neutre. Va astept pe http://www.reporterliber.ro, imediat dupa ce reyolv micile probleme aparute. Multumesc.

 15. Fara Filtru 18 Februarie 2010 at 14:05 Permalink

  This is funny. :)

 16. Lucian 21 Februarie 2010 at 17:31 Permalink

  Da pe cine intereseaza asa ceva sincer ? Shoareci tampiti


Lasa un comentariu