Dirty Vegas – Changes (The D.Ramirez Squeezebox Remix)

Joi, 9 Aprilie 2009 | muzica, Radio Deea | 1 comentariu

Dirty Vegas este o trupa din Marea Britanie formata de Ben Harris, Paul Harris si Steve Smith. In 2002 au lansat primul album intitulat “Dirty Vegas” care s-a vandut intr-un milion de copii in intreaga lume. “Days Go By”, single extras de pe albumul mai inainte amintit, a facut ravagii in BilBoard Dance Chart in 2002, dupa care in 2003 avea sa castige premiul Grammy pentru cel mai bun single dance.

Dupa ce in 2004 au lansat cel de-al doilea album “One” a urmat o perioada de inactivitate pentru grupul Dirty Vegas. Revenirea s-a produs in data de 10 decembrie 2008, atunci cand productia lor “Pressure” a fost remixata de duo-ul Sultan & Ned Shepard si lansata la ToolRoom Records.

Ieri 8 aprilie 2009, band-ul Dirty Vegas a lansat la acelasi ToolRoom Records noul single intitulat “Changes”. Acesta vine in 6 variante: Original Club Mix, The D.Ramirez SqueezeBox Remix, ATFC’s Schizophrenic Vocal Remix, ATFC’s Schizophrenic Instrumental Remix, eSquire Remix si Offbeat Remix.

Remixul semnat de Dino Ramirez mi-a placut atat de tare incat l-am inclus in editia 028 a radioshow-ului Unity in Diversity care se va auzi sambata incepand cu ora 20:00 la Radio DEEA. Este posibil ca piesa sa intre in Top 20 Radio DEEA, auditie placuta!

1 comentariu la “Dirty Vegas – Changes (The D.Ramirez Squeezebox Remix)”

  1. aniki 10 Aprilie 2009 at 00:48 Permalink

    hehe … “Dirty Vegas – Days Go By” este preferata mea all-time alaturi de “Rui Da Silva – Touch Me” … cool track this one as well 😉


Lasa un comentariu