Dj Sava feat. Connect-R – The Reason (Dj Andi Remix)

Noul single Dj Sava feat. Connect-R – The Reason, prezentat in premiera de Dj Sava la Request 629 @ Vibe FM pe 17 iunie 2008 si postat de mine pe 19 iunie 2008 se difuzeaza deja pe aproape toate posturile radio din Romania.

Dj Sava a devastat zona dance cu „Sunshine” si vrea sa repete performanta cu „The Reason”, melodie ce va fi lansata pe Beatport si va beneficia de remixuri de la Paul Thomas & Russell G, Trophy Twins si atentie: Funkagenda, evident si de la mai multi dj romani, ca de exemplu Emil Lassaria sau Dj Andi.

Remixul lui Dj Andi a fost difuzat pentru prima oara pe 29 septembrie 2008 in cadrul emisiunii Request 629. Astazi vi-l ofer spre auditie! Eu il consider ca fiind un remix foarte reusit! Auditie placuta!

6 thoughts on “Dj Sava feat. Connect-R – The Reason (Dj Andi Remix)

  1. Sincer sa fiu, dupa mine, nu e deloc fain remixu’ asta. E muuuult mai bun originalul. De obicei, imi plac si apreciez remixurile lui Dj Andi, … dar cu asta nu ia iesit. Parerea mea!
    Am ascultat asta vara piesa asta cantata LIVE in Costinesti, in club RING ( sau RING DISCOTEQUE by GeoDaSilva cum se numeste acum ), si pot sa va zic ca lumea era in delir pur si simplu!!! Si clubul era full … Restul comentariilor sunt de prisos…

    Inca odata vreau sa precizez ca asta e doar parerea mea!

    Salutare!
    joe, Cj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *