DNS Project feat. Madelin Zero – Another Day

Luni, 31 Ianuarie 2011 | muzica | Comenteaza

DNS Project este numele proiectului trance al estonianului Rene Pais, cunoscut si sub numele Lens Flare. Nascut in martie 1988, Rene isi lanseaza primele productii in 2007 la doua label-uri nu foarte cunoscute. El incepe sa ajunga la urechile ascultatorilor de muzica trance din toata lumea in 2009, cand lanseaza AirBourne (sub proiectul Whiteglow) si Clear Shine la Monster Tunes.

In 2009, DNS Project ajunge la Armada Music cu doua productii semnate sub alias-ul Lens Flare. Si de aici a inceput totul. Rene Pais incepe sa se axeze pe DNS Project incepand cu sfarsitul anului 2009 si reuseste performanta de a lansa nu mai putin de 5 release-uri si alte cateva remixuri la Armada Music in 2010.

2011 a inceput cu o noua productie marca DNS Project, intitulata Second Chapter. Aceasta se aude in toate emisiunile si in majoritatea seturilor djilor de prima mana. Pe Prague 11, noua compilatie a lui Markus Schulz lansata pe 28 ianuarie, DNS Project se regaseste cu un nou single vocal trance. Este realizat in colaborare cu vocalista Madelin Zero si se numeste Another Day.

Lasa un comentariu