Două conferințe, două eșecuri

Luni, 7 Octombrie 2013 | Bacau, Politica | 4 comentarii

Una vineri, cu Raluca Turcan (PDL), iar cea de-a doua sâmbătă, cu Renate Weber (PNL). Ambele s-au desfășurat în Bacău, ambele au fost fail-uri.

Democrat-liberalii băcăuani au fost “sabotați” de E.On chiar în timpul unei conferințe de presă cu un lider marcant de la centru. Deputatul Raluca Turcan a venit vineri în Bacău să expună proiectele pe educație ale PDL, dar în timp ce își prezenta expozeul, o pană de curent a lăsat sediul PDL Bacău de pe strada Vasile Alecsandri în beznă. – Ziarul de Bacău

Ce gândeste europarlamentarul Renate Weber despre absorbtia fondurilor UE si despre viitorul european al României si al Bacaului nu stim deoarece am fost invitati sa parasim sala de conferinte inainte ca domnia sa sa-si inceapa discursul. – Deșteptarea

Despre lecțiile doamnei drăguțe de la PDL în ceea ce privește sistemul educațional, să ne amintim cum dânsă cerea astă-vară sus și tare reluarea examenului de Bacalaureat, spre disperarea absolvenților de liceu. Ca să fie clar, un program After School nu presupune acordarea de bani familiilor ce au copii la școală, cum spune doamna Turcan, ci să le asiguri elevilor, după terminarea orelor, un spațiu bine pus la punct pentru aprofundarea studiilor alături de un cadru didactic.

Referitor la masa rotundă de la Centrul de Afaceri și Expoziții cu europarlamentarul Renate Weber, îmi place titlul celor de la Deșteptarea: “Viitorul european al României”, partial secret!

pdl raluca turcan bacau

4 comentarii la “Două conferințe, două eșecuri”

 1. Vlad 7 Octombrie 2013 at 19:38 Permalink

  Te intreb aici, fiindca sunt curios ce parere ai despre ultimele actiuni la usl-ul.

  Ce parere ai despre demiterea lui Papici? Ce parere ai despre vorbele lui ponta la adresa procurorului?

  Ce parere ai despre “legea insolventei” aplicate doar televiziunilor sau radiourilor?
  Mai nou, ce parere ai despre protejarea lui Vosganian in senat?

  Ne intoarcem in epoca Nastase?

  • Kristofer 8 Octombrie 2013 at 01:24 Permalink

   1. Procuror Băsist. Victor Ponta are dreptate, dar ar trebui să fie puțin mai rezervat, cred eu.
   2. N-are ce să caute acel articol în lege. De ce să ne punem rău cu presa?
   3. Vosganian și-a dat demisia.
   4. Nu.

   • Vlad 8 Octombrie 2013 at 09:31 Permalink

    1. Deci daca baga infractorii in inchisoare e basist? Interesant. Atunci toti procurorii sa fie basisiti, ca imi convine.
    Sau si tu ai impresia ca sunt cercetati si condamnati doar oamenii usl-ului, ca multi altii?

    Vezi ca nu stii despre ce e vorba? Si-a dat demisia din guvern, nu din parlament. El va ramane cu imunitate parlamentara si nu va putea fi cercetat. Esti de acord cu ce a facut usl-ul?

    4. Gresesti. Fix asa facea si nastase.
    Justitia era complet sub controlul lor. Cam asta vor sa faca si ei, dar nu pot din cauza UE. Tot incearca sa incurce treaba justitiei cu tot feluri de tertipuri.

 2. Nedelcu Adrian 9 Octombrie 2013 at 14:38 Permalink

  Vlad…lasa-l prietene.Dacă nu a mai scris nici un articol de laudă şi propagandă înseamnă că USL-ul îşi simte sfârşitul aproape şi tre să stea pe burtă până se calmează lumea.Sau dacă nu să amestece mai mult lucrurile.Vezi cazul Cristian Crăciun şi manifestaţiile Roşia Montana.
  Mai aşteptăm un pic poate s-o gândi deputatul Cosmin Necula la vreun comunicat de presă prin intermediul kristofer.ro


Lasa un comentariu