Doua poze la patru ace si una cu sticla de whisky

Luni, 5 Septembrie 2011 | Pareri personale | 4 comentarii

Imi dati voie sa ma iau la tranta cu gelatii de pe Facebook? Nu de alta, dar ii vad pe unii de varsta mea care se dau mari intelectuali ca la orice eveniment care trece de importanta unei baute cu prietenii, hop, se imbraca la sacou si cravata. Nu pulover, nu camasa, nu un blug, ci numai la cravata si pantofi cu toc.

Chiar daca unii critici de moda spun ca Bill Gates se imbraca foarte prost, pentru mine este unul dintre cei care ma incanta ca stil vestimentar. Nu poarta mereu pantaloni de stofa si sacou, are niste pulovere extraordinare si niste camasi mana intai. Stilul casual-polo, mult iubit de catre mine.

Sa revenim. In forta, caci vreau sa fiu foarte direct. De ce betivanii care isi pun poze pe Facebook cu sticlele in mana si cu marea in spate se imbraca mereu la patru ace? Ca sa mascheze tendinta lor de depravare? Nu de alta, dar pozele la patru ace nu se pupa cu cele caracteristice betivilor. Macar sa nu fie in acelasi album.

4 comentarii la “Doua poze la patru ace si una cu sticla de whisky”

 1. Madalin 5 Septembrie 2011 at 01:20 Permalink

  din acelasi motiv pentru care d-soarele noastre bacauane isi iau rochiile de gala si nunta pentru a manca un mic la o terasa cu manele pe insula vara..

 2. Cosmin 5 Septembrie 2011 at 14:06 Permalink

  ca offtopic, de ce se incarca blogul tau atat de greu in ultima vreme?

 3. jambon 7 Septembrie 2011 at 15:45 Permalink

  Foarte tare parerea ta. Am cautat chestia asta pe Okidoki si am ajuns pe blogul tau.

 4. Bauturi.ro 12 Iunie 2017 at 17:27 Permalink

  Ca să arate că sunt gentlemani. Dar il combina cu cola sau redbull, ca atata ii duce capul.


Lasa un comentariu