Doua scurte

Joi, 15 Iulie 2010 | Bacau, Pareri personale | 4 comentarii

Bataie pe ajutoare
Dupa inundatiile de la Saucesti au venit si ajutoarele. Aici sunt doua probleme: prima este ca saucestenii se bat pe alimentele oferite ca ajutor, iar a doua este ca apoi le vand.

Tantar holocaust
Chiar daca initial m-am amuzat enorm pe tema articolului scris de el, acum ii dau dreptate lui Juverdeanu. In zona centrala este plin de tantari, in ciuda faptului ca Primaria a demarat tratamentul aero. In anii trecuti tratamentul avea efect. Acum se pare ca n-a mai avut. Daca stai la o terasa seara in Bacau te intorci acasa cu cel putin 2-3 intepaturi.

4 comentarii la “Doua scurte”

 1. Anonymous 15 Iulie 2010 at 09:00 Permalink

  sonya spunea…
  Legat de bataia pe ajutoare, tb sa recunosc era de asteptat din moment ce atatia oameni au nevoie de ajutor, de haine, de alimente etc. Pe de alta parte nu regret ca am dus nu mai putin de 10 saci la sf. dumitru. Cu toate acestea, toata sala de la biserica era plina de sute de saci, de mobila noua chiar, de tablouri, saci de cartofi. Chiar radeam cu cel ce m-a ajutat sa descarc sacii mei cat de multe lucruri s-au adunat.
  Apropo..ai idee daca toti acei saci au fost trimisi deja?

 2. Anonymous 15 Iulie 2010 at 09:11 Permalink

  sonya spunea…
  In leg cu cel de-al doilea articol..
  Am aflat de curand ca avioanele care mai ca se apropie de acoperisul casei sunt cele destinate "vanatorii de tantari" si a imprastierii de insecticid. Ma rog nu stiu cat efect au din moment ce doar cativa ml de apa statuta pot provoca dezvoltarea a milioane de tantari. Iar in bc sunt zeci de astfel de locuri. Nu spun ca nu ar tb sa exista insa o mai mare grija pt ele ar fi mai prompta decat imprastierea insecticidului din loc in loc.

 3. biu 16 Iulie 2010 at 12:39 Permalink

  @sonya si in anii trecuti erau aceleasi locuri cu apa statuta ca si acuma. Doar ca nu pare a mai fi acelasi insecticid ca cel de atunci.
  In ziua de azi imediat ce ai iesit afara esti atacat din toate directiile de armate de tantari ! Scapi de un tantar dai de alti tantari (de parca si-ar chema prietenii ) si e groaznic avand in vedere ca seara e mai racoare si vrei sa te plimbi pe afara.

 4. Anonymous 16 Iulie 2010 at 22:54 Permalink

  sonya spunea…
  Nu stiu cum se face de toti ma pishca pe mine !?!


Lasa un comentariu