Dragoș Benea participă la Forumul liderilor locali din China și Uniunea Europeană Centrală și de Est

Luni, 1 Iulie 2013 | Bacau, stiri | Comenteaza

În perioada 1 – 4 iulie 2013 are loc, în Chongqing, China, Forumul liderilor locali din China și Uniunea Europeană Centrală și de Est. Printre liderii locali români care participă la eveniment se numără și Dragoș Benea, președintele Consiliului Județean Bacău.


benea forum china 2

Din delegaţia României fac parte şi domnul Dan Sova – Ministrul pentru Proiecte de Infrastructură – şeful acestei delegaţii, domnul Doru Costea, Ambasadorul României în Republica Populară Chineză, conducători de unităţi administrativ-teritoriale, precum şi reprezentanţi ai mediului de afaceri din România.

 

O contribuţie aparte la acest eveniment o va avea şi prim–ministrul României, domnul Victor Ponta, care va însoţi delegaţia româna la dezbaterile din cadrul Forumului China – CEEC 2013. Tematica acestui Forum are în vedere prezentarea şi promovarea mediului investiţional atât din China, cât şi din Europa Centrală şi de Est. La această reuniune vor participa 16 ţări din cadrul Uniunii Europene şi 16 unităţi administrativ-teritoriale din China.

benea forum china

Lasa un comentariu