Dragoș Benea s-a clasat printre primii zece la TransMaraton

Luni, 10 Septembrie 2012 | Bacau, stiri | 1 comentariu

Pentru Dragoș Benea, președintele Consiliului Județean Bacău, programul încarcat nu este un obstacol în calea practicării sporturilor favorite. Se dă cu bicicleta și aleargă aproape zilnic, iar la competițiile la care participă nu se numără printre codași, ba din contră.

Spre exemplu, Dragoș Benea a alergat sâmbătă în cursa de semimaraton din cadrul maratonului umanitar Transmaraton. A dat gata cei 22 de kilometri în mai puțin de 2 ore și s-a clasat pe locul 10. Între start și finiș, diferența de înălțime a fost de 1 100 metri.

Ieri am participat la cursa de semimaraton (22.1Km- diferenta de altitudine 1100m) organizata poate pe cel mai frumos drum din lume – Transfagarasan. Sunt multumit ca am reusit sa termin cursa cu timpul de 1h 55 minute la final ocupand locul 10 din aprox 80 de parcticipanti.

Doresc sa le multumesc tutoror celor ce au fost alaturi de mine in acest proiect si mai ales celor ce au contribuit cu donatii (3110 RON) pentru proiectul Padurea Copiilor. – Dragoș Benea, pe contul său de Facebook
 

1 comentariu la “Dragoș Benea s-a clasat printre primii zece la TransMaraton”


Lasa un comentariu