Doi Dragoș, două plecări în politica băcăuană: o demitere și o promovare

Luni, 25 Martie 2019 | Bacau, Politica | 2 comentarii

1. La ședința de vineri a Consiliului Local, viceprimarul Dragoș Ștefan (ALDE) își va pierde cel mai probabil mandatul. Primarul și consilierii locali PSD au introdus un proiect de hotărâre în acest sens.

Având în vedere că proiectul ne este trimis la două zile după venirea lui Tăriceanu la Bacău, e clar că Dragoș Ștefan a fluierat în biserică și că pierde și sprijinul politic pentru 2020.

2. După ce a rezolvat toate problemele județului, senatorul Dragoș Benea ne părăsește. Apare pe loc eligibil pe lista PSD pentru alegerile europarlamentare. Singura consolare e că își pierde imunitatea parlamentară de la noi, dar nici asta n-o să mai conteze în curând pentru că Statul Paralel în Bacău are trei trandafiri la purtător și, deci, se aude un cântec de prescriere.

Partea cu adevărat tristă e că PSD e singurul partid care a pus moldoveni pe locuri eligibile la europarlamentare. Chiar dacă la mine nu ține, e un argument de ordin regional pe care o să-l tot auziți în următoarele două luni în această parte de Românie.

benea dragos stefan

2 comentarii la “Doi Dragoș, două plecări în politica băcăuană: o demitere și o promovare”

 1. Ionel 25 Martie 2019 at 22:06 Permalink

  Cam mare umilinta pt baron sa il pui pe Benea in acelasi articol si cu acelasi nivel de importanta cu Dragos Stefan :))

 2. Kros 26 Martie 2019 at 09:41 Permalink

  Cristache,incepi sa te maturizezi si este bine pentru alternativa.Spui un adevar ca PSD-ul a dat cat de cat atentie si acestei regiuni.Prea putin,dar a mai facut cate ceva si aici.
  Sa nu uitam ca lovitura crunta data economiei judetului,a dat-o Basescu cu toata clica lui,in momentul cand a inchis cele doua rafinarii.Sa nu mai vorbim de celelalte combinate,toate conduse de liberali autentici.Subex,Robinete Industriale,Masini Unelte,Vinalcool,Asco,Elbac.Toate acestea ,impreuna cu nenorocirea numita Stavarache,a dus la parasirea orasului de catre tineri.Acum a mai ajuns si pacostea de Necula peste noi,iar reteta dezastrului continua.
  Eu nu mai vad Solutia salvarii Bacaului la partied,desi nu se poate din punct de vedere legal.Solutia ar fi ca companiile mari,locale, sa formeze un consortiu si sa preia acest oras sub aripa lor directa.Dedeman,Aerostar,Electric Plus,Barlleta,Pambac,Agricola,probabil ca mai sant si altele,sa-si dea concursul si sa faca proiecte commune pentru oras.In acelasi timp administratia trebuie sa urgenteze orice autorizare a initiativelor venite de la acest consiliu.
  Asta este un vis.


Lasa un comentariu