Lucian Șova ne spune ce să facem ca să ajungem miniștri: dacă dubă nu e, nimic nu e

Joi, 29 Iunie 2017 | Politica | 4 comentarii

Cel puțin asta am înțeles din una dintre declarațiile făcute azi de Lucian Șova, deputat băcăuan și, mai nou, ministru al Comunicațiilor și Societății Informaționale în abia învestitul Guvern condus de Mihai Tudose pe hârtie și de condamnatul Liviu Dragnea în realitate.

Poate va doriti sa ma intrebati cum e sa fii luat la 6 dimineata cu duba cu mascati de la poarta de acasa si sa fii transportat gratuit pana la Bucuresti si descarcat ca un sac de cartofi in fata unei institutii si sa stai asa 4 ani sub mandate de interceptate si alte cele, iar in aceasta poveste sa fii doar pentru ca un personaj a dat un SMS altui personaj spunandu-i ca daca ai vreo problema cu transportul de la Onesti poti lua legatura cu dl Sova cu numarul acesta de telefon, sa traversezi aceasta perioada. Eu am spus si in cursul audierilor din Comisie ca ce nu te omoara te intareste. Am traversat perioada cu decenta, dar si cu multe sacrificii si din perspectiva familiala si a relatiilor umane, dar, pe de alta parte, zic ca este un test de stres si, va rog sa o luati ca gluma, este un tip de experienta pe care orice candidat la ministru ar trebui sa o traverseze inainte de a fi ministru. – sursa: HotNews

Ha-ha, ce-am mai răs! Așadar, dacă vă doriți să deveniți cândva miniștri și să conduceți un domeniu în floare precum comunicațiile și societatea informațională, știți ce aveți de făcut:

Apropo de DNA, dosarul de trafic de influența în care Lucian Șova era suspect alături de Iancu Iulian a fost clasat. Acestea fiind spuse, sper ca noul ministru băcăuan să nu ne facă de râs la nivel central așa cum ne face Firea. Alte pretenții și așteptări nu am. 🙂

lucian sova

4 comentarii la “Lucian Șova ne spune ce să facem ca să ajungem miniștri: dacă dubă nu e, nimic nu e”

 1. ion ion 30 Iunie 2017 at 00:36 Permalink

  Grangurii (a se citi dinozauri) se intorc!!! Cam asta ne arata componenta noului guvern..

 2. a 30 Iunie 2017 at 10:09 Permalink

  frustrările profunde pe care le manifești, nu te vor ajuta. vei rămâne un izolat, așa cum ești în Consiliul Local, unde ai intrat cu singurul merit că ești tânăr. poate prinzi și ceva înțelepciune!

  • Kristofer 30 Iunie 2017 at 12:30 Permalink

   Chiar asta îmi doresc: să ramân izolat de tot ceea ce înseamnă blatul politic din Consiliul Local și în general de felul în care arată mediul politic local și național. Mai bine izolat decât înțeles cu acest sistem mafiot.

   • Ține-te tare Cristinel! ? 30 Iunie 2017 at 16:40 Permalink

    Bravo! Tânăr si neliniștit!


Lasa un comentariu