Dumitru Sechelariu, comemorat de Botomei

Duminica, 13 Iulie 2014 | Bacau, stiri | 2 comentarii

Nu-mi place circul pe care îl face zilele acestea Vasile Botomei cu megafonul prin oraș și n-am avut nicio legătură cu Dumitru Sechelariu, fostul primar al municipiului Bacău.

Totuși, pentru că Sechelariu a însemnat ceva pentru istoria Bacăului, cu bune și rele, postez câteva dintre fotografiile realizate astăzi, la Cimitirul Central, unde Asociația “Sfântul Voievod Ștefan cel Mare”, prezidată de Vasile Botomei, a organizat comemorarea zilei de naștere a fostului primar.

Dumitru Sechelariu, primar al Bacăului în perioada 1996-2004, a decedat pe 16 februarie 2013, la vârsta de 54 de ani. Acesta a fost înmormântat la Cimitirul Central, nu înainte de a fi condus pe ultimul drum de mii de oameni.

comemorare dumitru sechelariu vasile botomei-1

comemorare dumitru sechelariu vasile botomei-2

comemorare dumitru sechelariu vasile botomei-3

comemorare dumitru sechelariu vasile botomei-4

comemorare dumitru sechelariu vasile botomei-5

2 comentarii la “Dumitru Sechelariu, comemorat de Botomei”

 1. Exprim in public multumirea pentru Episcopiea Romanului si Bacaului reprezentata prin Dr.Ioachim Vacauanul-Prea Sfintit Episcop, asemenea ca si pentr Protopopiatul Bacau, reprezentat prin Protopop Preot Dr.Busuioc Costel si Parintelui slujitor Laurentiu din Bacau, pentru sulba cu mare incarcatura duhovnicesca pe care a randuit-o Bunul Dumnezeu sa fie savarsita in comemorarea fostului Primar Dumitru Sechelariu.
  Aduc multumire celor care au aprticipat cu depunere de coroane si flori,oamenilor de buna credinta care au fost prezenti,care au participat cu gandul si fapta la buna comemorare,administratiei cimitirului, si inainte de toate Bunului Dumnezeu care a dat in vreme de vara, cer senin,cu soare stralucitor si DUH SFANT.
  Aduc multumire mebrilor din familiea Sechelariu, care au inteles ca Dumitru Sechelariu a fost si ca a ramas un mare om atat pentru familie cat si pentru oamenii din municipiul Bacau.
  Din partea familiei Sechelariu au fost prezente rudele dupa tatal sau,venite din comuna Girov,judetul Neamt, de unde a copilarit, si de unde este si autorul oganizarii comemorarii.
  Ma declar multumit de cum am iesit!
  Am vrut sa fie pomenit, ca din Cer a reusit!
  Definesc ziua de 14 iulie 2014,asemenea ca si pentru anii care urmeaza:
  Ziua Biruintei pentru lupta impotriva coruptiei!
  Ca s-a implinit exact ceea ce a prezis!
  Romeo Stavarache este un Primar profund corupt!
  A fost ca un Gladiator pentru Bacau! Asa s-a stins!Asa s-a dus!
  Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
  Consemneaza,
  Un fost prieten, care la grele incercari, a fost alaturi de el.
  Presedinte,
  Asociatiea Sfantul Voievod Stefan cel Mare,
  Dr.Av.Botomei Vasile,
  http://www.unbr.info/Bacau,str.Oituz,33,Email:botomei.vasile@yahoo.com/Faceboh.com: Botomei.vasile.

 2. Stefan 14 Iulie 2014 at 10:53 Permalink

  Botomei s-a lasat de avocatura clandestina si s-a apucat de pomenirea mortilor. Pana acum era dr. av. , acum ce specializari mai are?


Lasa un comentariu