Dupa dictonul “Eu organizez, eu castig”, va prezentam imnul Liberty Parade 2011

Duminica, 29 Mai 2011 | muzica, Pareri personale | 7 comentarii

Daca headlinerii ultimelor editii ale Liberty Parade erau nume de top 10, anul acesta, invitatul special pe scena amplasata pe plaja dintre Venus si Saturn va fi Sharam, un nume destul de consacrat in zona muzicii electronice, dar care nu se compara cu cele prezente la malul Marii Negre in 2009 sau in 2010. Totusi, eu altceva vreau sa comentez: imnul Liberty Parade 2011.

La editia din acest an toata lumea s-a bucurat cand a auzit ca imnul va fi ales in urma unei competitii. S-a facut mare tam-tam timp de 3 saptamani, timp in care oricine putea sa faca o piesa si sa o trimita la Radio 21. Productia trebuia sa aiba acompaniament vocal si sa contina cuvantul positive.

In finala au intrat 5 piese, dintre care 3 avand ca producatori oameni care au avut sau au legatura cu Radio 21. Mai mult de atat, unii chiar lucreaza acolo (nu dam nume). Din juriu au facut parte Dj Andi, Liviu Hodor, Dj Optick si Manuel Dinculescu, directorul de programe de la Radio 21.

Castigatorii competitiei sunt Keo si Vali Barbulescu, cu piesa Everybody Party. De ce? Mie (si nu numai) mi se pare aiurea ca cel care organizeaza sa si castige. Este ca si cum Divanul AdBlog, asociatie din al carui birou director fac parte, ar organiza un concurs de grafica si m-ar desemna pe mine castigator, avand ca juriu prieteni si colegi cu care lucrez la Divan.

Liberty Parade 2011 va avea loc pe 30 iulie, pe aceeasi plaja dintre Venus si Saturn, in apropiere de Mangalia.

7 comentarii la “Dupa dictonul “Eu organizez, eu castig”, va prezentam imnul Liberty Parade 2011”

 1. dyu 29 Mai 2011 at 14:44 Permalink

  Omg, ce melodie…se duce naibii LP. Desi SHARAM sunt bine-bine :)

  Mai bine mergem la The Mission, sunt nume bune acolo.

  • Kristofer 29 Mai 2011 at 14:45 Permalink

   The Mission e un must anul asta. Above and Beyond – album nou, Paul van Dyk – album nou, Ferry Corsten – stil nou.

 2. Ciprian 29 Mai 2011 at 20:07 Permalink

  Frumos negativul, insa il cam strica versurile alea care bat in comertz pur romanesc si care nu prea au treaba cu linia + ca se termina foarte brusc song-ul. Ma credeti sau nu, eu am fost mereu la L.P, inca de la prima editie cand s-a organizat la Bucuresti, iar in ultimii 3 ani am fost mai mult pentru a tine traditia cu gashca, insa nu am stat la tot evenimentul ci doar la invitatii speciali. Sincer, din punctul meu de vedere Liberty Parade devine pentru amatorii de muzica, pt. pitipoance si gigolo…pacat ca se investeste o gramada de bani in eveniment, insa amestecul muzicii comerciale cu meltenii care ajung la eveniment au scazut cu mult cota evenimentelor L.P. fatzã de cum era in primii ani L.P. (2001-2005). Ca o parere personala, mai bine mergem la evenimente unde biletul costa peste 50 RON si nu intra toti gugustiucii care in mare parte strica totul (vin la agatzat, pusi pe scandal, betivi, etc…):)) Niciodata nu am dat TMDW pe L.P. (superb line-up de la Hanul Piratilor din august…premiera pt. Romania!) Ne vedem acolo guys! 😉

 3. Tudor 29 Mai 2011 at 21:46 Permalink

  Dupa parerea mea, imnul a iesit fain. Dar nu ma pot impaca cu ideea ca acesta este imnul Liberty Parade 2011. Cum a spus si Ciprian, negativul e frumos, vocea lui Keo la fel, dar nu inteleg ce cauta vocea lui Vali aici. Sper sa ajung si eu anul asta la LP. Si Dyu, LP nu se duce naibii, el a fost, este si va ramane cel mai important eveniment estival din Romania. “Positive” este cuvantul de ordine in randul tinerilor, mai ales la radio 21, noi am ales imnul si altoo se plang. Drept sa spun, eu am votat melodia cu Snatt & Vix, sunt un mare iubitor de trance, dar asta nu inseamna ca nu ascult si alte genuri.

  • Adrian Cojocaru 30 Mai 2011 at 16:32 Permalink

   Cel mai mare eveniment estival din Romania?

 4. Claudiu 30 Mai 2011 at 18:15 Permalink

  Cred ca nu se merita sa deschizi acest topic.
  LP, dupa parerea mea, nu este un eveniment de calitate, muzica nu este de calitate, participantii nu sunt de calitate.
  Sunt alte evenimente din aproximativ aceeasi sfera demne de pareri pro si contra.

 5. @Silviu 30 Mai 2011 at 19:50 Permalink

  Sincer…mie mi se pare cam slabut imnul . De vreo 2 ani incoa` e din in ce in ce mai slab . Imnul parerea mea trebuia facut de ACTIV si OPTICK cum era de obicei . A inceput connect-r si acuma keo . Ce inseamna asta ? vocea Oanei (asa cred ca se numeste tipa de la Activ) era superba si se mula perect pe imn ! dar na , imnul incepe sa aiba iz comerial si asta nu-mi place deloc ! cautati si voi un imnurile din anii trecuti `05 `06 `07 si comparati !


Lasa un comentariu