E pauza. Ma duc sa pariez pe San Marino

Miercuri, 10 August 2011 | fotbal, Pareri personale | 1 comentariu

Suntem in pauza super-meciului dintre San Marino si Romania. In loc sa joace acasa pe National Arena cu teparii de la Argentina, nationala de fotbal a Romaniei se antreneaza cu echipa de bucatari si vanzatori din San Marino, loc in care Tamas si Mutu au tras putin la masea si au fost exclusi din lot. Romanii se feresc de minge de parca i-ar urmari un peste Piranha si paseaza numai la echipa adversa. Clar, astia au jucat la pariuri.

San Marino are cota de 30 la victorie si 10 la egal. Ce ziceti? Mai este vreo casa de pariuri deschisa la ora asta? M-as duce si eu sa pun 50 de lei si sa castig vreo 1500. Nu de alta, dar “tricolorii” astia de isi dau viata pe teren se pare ca au jucat si ei la pariuri.

In alta ordine de idei, cica un jucator san-marinez nu a putut sa se prezinte la meci pentru ca avea treaba multa la servici. Ati fost vreodata in San Marino? Sunt niste tarabe cu suveniruri pentru turisti. Cica unul dintre cei de pe teren vindea acolo azi dimineata. Iar acum joaca cu baietii lui Piti.

1 comentariu la “E pauza. Ma duc sa pariez pe San Marino”

  1. vLaDuTz 11 August 2011 at 15:56 Permalink

    Asta e valoarea noastra ce sa facem ? :))


Lasa un comentariu