Echipa PSD Bacau a plantat copaci in centru – foto

Sambata, 10 Mai 2008 | Bacau, foto, stiri | 3 comentarii

Despre PSD Bacau nu prea am vorbit. Iata ca de acum vom avea ocazia, va asigur. Campania electorala a luat avant. Motoarele sunt turate la maxim: spectacole, artisti, evenimente care mai de care mai placute, bannere imense, totul pentru acea functie ce normal ar trebui sa administreze orasul in care traim.

Echipa PSD Bacau impreuna cu candidatul Radu Catalin Mardare au fost prezenti sambata, 10 mai la orele 11:30 langa Prefectura / langa statuia lui George Bacovia din centru. Scopul? Plantarea mai multor copaci. Ideea este foarte buna, apreciez gestul.

Copacii sunt adusi de la Buhusi, iar costul total al lucrarii este intre 50 si 80 de lei / copac plantat.

Sora mea DanuKa a fost prezenta la actiune si a facut cateva poze.
Promit ca maine voi posta fotografii de la ambele spectacole de ieri!3 comentarii la “Echipa PSD Bacau a plantat copaci in centru – foto”

  1. Anonymous 10 Mai 2008 at 18:15 Permalink

    Bine ca au plantat cativa pomi in centru, unde ar trebui sa-i lase pe specialistii urbani sa asigure amenajarea unor spatii verzi si nu sa planteze ei cativa copaci haotici. Deh, dar una este locatia centrala(cu perspectiva electorala)si alta este o zona limitrofa municiupiului departe de tumultul urban si uman.

  2. Anonymous 10 Mai 2008 at 20:54 Permalink

    sunt de kkt toate chestiile facute in campaniile electorale

  3. Anonymous 15 Mai 2008 at 12:40 Permalink

    macar astia au facut ceva, decat machete ca Stavarache buni si cativa pomi acolo ca si asa era numai iarba tunsa electoral 🙂


Lasa un comentariu