Echipa și dezbaterile constructive, un PLUS în drumul spre Primăria Bacău

Luni, 13 Ianuarie 2020 | Bacau | 2 comentarii

Ieri au început dezbaterile finale din competiția internă a PLUS pentru desemnarea candidatului la Primăria Bacău. Mi-a făcut plăcere să le vorbesc zecilor de membri prezenți despre problemele orașului și mai ales despre soluțiile pe care le am pentru dezvoltarea Bacăului. Mi-a plăcut în mod special concretețea întrebărilor, axate pe acțiune, spirit civic și un soi de patriotism local constructiv.

Trebuie să știți că avem nu doar una, nu două, ci mult mai multe persoane care au idei și soluții concrete pentru rezolvarea problemelor din oraș și implicit pentru dezvoltarea municipiului.

Am simțit-o nu ca pe o confruntare, ci ca pe o furtună de idei, iar eu abia aștept să vedeți programul final cu viziunea de bază și mai ales cu măsurile pentru Bacău, rezultat al acestor dezbateri și întâlniri interne. Chiar le-am spus colegilor mei că am auzit în trei ore duminicale mai multe soluții și discuții constructive și concrete cât nu am auzit în ultima jumătate de an în Consiliul Local.

Avem de unde, avem cu cine!

 ghinghes dezbatere

Tags:

2 comentarii la “Echipa și dezbaterile constructive, un PLUS în drumul spre Primăria Bacău”

  1. Kros 14 Ianuarie 2020 at 12:37 Permalink

    Ce masuri concrete veti lua pentru ca Bacaul sa nu mai fie atit de mizerabil?La ora actuala Bacaul este cel mai mizerabil oras resedinta de judet din Moldova.
    In orasul Bacau practica fotbalul oraganizat prin diverse asociatii private aproximativ 1500 de copii.Conditiile sunt de evul mediu,lipsa terenurilor este strigatoare la cer.Din nou Bacaul este in coada oraselor resedinta de judet din Moldova.Sa ajuns ca cei mai talentati sa plece la Miercurea Ciuc,Vaslui ,Suceava,Constanta,Bucuresti pentru ca efectiv aici li se taie elanul.Cum veti rezolva aceasta problema.
    Mai am si alte intrebari dar le voi pune dupa ce raspundeti la acestea.

  2. gabriel pop 14 Ianuarie 2020 at 16:25 Permalink

    poate invitati si presa, sa observam si noi PLUS urile si minusurile noii formatiuni politice…


Lasa un comentariu