Elevi transportați cu duba poliției la Centrul de Afaceri și Expoziții

Joi, 4 Decembrie 2014 | Bacau, foto | 1 comentariu

Luna trecută, mai precis pe 7 noiembrie 2014, deci în plină campanie electorală, Primăria Bacău a organizat, la Teatrul de Vară Centrul de Afaceri și Expoziții, Gala Învățământului Băcăuan. Pe fond, un eveniment lăudabil.

Trecând peste faptul că municipalitatea băcăuană s-a folosit de premierea elevilor în scopuri electorale, mutând în luna noiembrie un eveniment care până anul trecut avea loc în luna decembrie, trebuie să vedeți cu ochii voștri cum a fost transportată elita școlară băcăuană, a cărei premiere constituie de altfel un mare motiv de laudă pentru autoritățile locale, la Bursa Vinului, un eveniment organizat în același weekend la CAEx.

Update: Fotografia e de la Bursa Vinului, un eveniment care a avut loc în același timp cu Gala Învățământului. Asta nu schimbă mare lucru, ba chiar e și mai rău, având în vedere faptul că niște elevi au fost aduși cu duba Poliției Locale la o expoziție, doar cu scopul de a îngroșa rândurile.

politia primariei transporta elevii premianti gala invatamantului bacauan 2014

Ce mai e de spus? Nu, serios, e normal să aduci elevii pe care îi premiezi și pe care cică îi prețuiești, la o gală a învățământului, cu duba, ca pe niște infractori? Cam ăsta e respectul pe care municipalitatea îl oferă elevilor merituoși.Hai să vă arăt și vorbele primarului interimar Vasile Tescaru la Gala Învățământului:

Dragi elevi, aduceți-vă aminte că puteți fi răsplătiți în fiecare an, iar dumneavoastră, dragi părinți, vă puteți lăuda că aveți copii de nota 10, cei mai buni copii din Bacău. Iar profesorii trebuie apreciați, noi, cei din Primăria Bacău facem de șapte ani eforturi să răsplătim meritele profesorilor așa cum se cuvine.

Mirific! Dragi elevi, aduceți-vă aminte cum v-am răsplătit în 2014, folosindu-ne de voi în scopuri electorale, iar dumneavoastră, dragi părinți, vă puteți lăuda că aveți copii de nota 10 pe care i-am adus din centrul orașului până la CAEx cu duba Poliției Locale, ca pe niște infractori. Noi, cei din Primăria Bacău, nu facem nimic de vreo câțiva ani pentru a pune la dispoziție cetățenilor o linie de transport public în comun până la Centrul de Afaceri și Expoziții (CAEx).

Fotografia am luat-o de la Răzvan

1 comentariu la “Elevi transportați cu duba poliției la Centrul de Afaceri și Expoziții”

  1. anonim 5 Decembrie 2014 at 11:47 Permalink

    fiind vorba intre noi, aia care se bat pe la Vranceanu merita in duba


Lasa un comentariu