Eşti elev băcăuan şi vrei să câştigi 500 de lei?

Marti, 17 Aprilie 2012 | Bacau, stiri | 4 comentarii

Nu e deloc greu, trebuie doar să gândiţi o metodă prin care să sensibilizaţi comunitatea cu privire la tinerii instituţionalizaţi, să le îmbunătăţiţi imaginea şi să le creşteţi şansele de includere în societate.

Concursul se numeşte De noi depinde viaţa lor, este organizat de Asociaţia “Împreună Desenăm Viitorul”, este adresat elevilor din liceele din municipiul Bacău, iar termenul de înscriere a fost prelungit până pe 21 aprilie 2012. Atenţie, metoda trebuie descrisă, şi nu aplicată. Înscrierea se face pe echipe, deci o metodă poate fi înscrisă de cel puţin 2 elevi.

Premiile sunt:

 • Premiul I – 500 lei
 • Premiul II – 300 lei
 • Premiul III – 200 lei

Se adaugă premii speciale, titluri onorifice şi posibilitatea de a implementa proiecte în cadrul Asociaţiei Împreună Desenăm Viitorul. Premiul Special pentru promovarea echipei contă într-o excursie pentru fiecare membru ce compune echipa.

Cele mai bune prezentări vor fi selectate de juriu şi vor intra în finală. Finala presupune participarea la un seminar unde se vor prezenta şi dezbate ideile propuse. Echipele care intră în finală trebuie să pregătească o prezentare în Power Point a ideii pe care o propun. Prezentarea va fi susţinută şi dezbătută în cadrul finalei.

Regulamentul concursului îl găsiţi pe site-ul Asociaţiei Împreună Desenăm Viitorul. Tot acolo veţi afla şi cum vă puteţi înscrie. Repet, termenul este 21 aprilie. PS: Nu sunt foarte multe echipe înscrise în concurs, aşadar şansele de a câştiga ale celor care participă sunt destul de mari.

4 comentarii la “Eşti elev băcăuan şi vrei să câştigi 500 de lei?”

 1. da 17 Aprilie 2012 at 20:27 Permalink

  prin institutionalizati a se intelege?

 2. KinGaby 17 Aprilie 2012 at 21:44 Permalink

  Daca termenul de inscriere a fost prelungit pana pe 21 aprilie ai idee pana la ce data va fi prelungit termenul de trimitere a aplicatiilor in conditiile in care pe site-ul de mai sus este specificat : “Termenul limită pentru trimiterea aplicaţiilor este: 21 Aprilie 2012.”
  Astept un raspuns cu interes!

  • Kristofer 17 Aprilie 2012 at 21:50 Permalink

   Acelasi. Inscrierea si aplicatia trebuie trimise pana pe 21 aprilie.


Lasa un comentariu