Eu am votat. Voi?

Duminica, 10 Iunie 2012 | Bacau, Pareri personale | 20 comentarii

Este primul meu vot şi vă spun sincer că mi-a fost uşor să mă decid cu cine votez. Am votat pentru continuitate, stabilitate instituţională, sprijin de la nivel central, proiecte europene, parteneriat, bun simţ şi dezvoltare durabilă şi echilibrată.

NU voi vota niciodată cu cei care cândva au amanetat oraşul şi care l-au împânzit de interlopi. Nici cu cei care ar urma să aibă zero susţinere din partea Consiliului Local sau Judeţean. Primarii oraşelor şi preşedinţii de CJ sunt ca şi inexistenţi fără a avea susţinere politică în CL/CJ.

Nu-mi pasă unde s-a născut candidatul cu care am votat. Sunt pentru continuarea programului de bursele şcolare locale, pentru reabilitarea Insulei de Agrmement, pentru un nou spital, pentru aplicarea Planului Integrat de Dezvoltare Urbană, pentru proiecte europene, etc.

De asemenea, când am votat nu m-am gândit la proprietățile pe care le dețin candidații. Că au restaurante, spații sau vile mari nu mă privește. Ca cetățean mă interesează un echilibru între sat și oraș. Am votat pentru drumuri județene asfaltate, susținerea educației în mediul rural, dezvoltare durabilă, investiții masive în sănătate, etc.

Nu există vot corect sau vot greșit. Există vot. Oameni buni, mergeți la vot! Nu-i lăsați pe alții să decidă pentru voi.

20 comentarii la “Eu am votat. Voi?”

 1. Cornel 10 Iunie 2012 at 10:38 Permalink

  Ai intrat in viata cu stangul 😉

 2. Alex 10 Iunie 2012 at 10:49 Permalink

  M-am oprit sa citesc articolul cand am vazut ” continuitate, stabilitate instituţională, sprijin de la nivel central, proiecte europene, parteneriat, bun simţ şi dezvoltare durabilă şi echilibrată.” In ziua de azi as putea sa spun ca suna chiar a sorginta comunista…

 3. daniel 10 Iunie 2012 at 11:16 Permalink

  tot la fel…pentru continuitate.Benea…Stavarache=eechipa tanara cu potential

 4. Lunetistul 10 Iunie 2012 at 12:25 Permalink

  important este ca ai fost la VOT, unde nu apuc eu sa vad prezenta la VOT 100%, atunci da m-as simti mandru ca sunt Roman.

 5. eliana 10 Iunie 2012 at 12:43 Permalink

  bravo :* bun articol.

 6. restauratia 10 Iunie 2012 at 12:52 Permalink

  Pacat ca ai votat asa pentru ca esti tanar si educat, nu stii ce inseamna comunismul. Ai limbaj de lemn rar intalnit la un tanar. Mare pacat, sper sa nu fie toti tinerii ca tine, ca nu se stie ce se va intampla cu tara noastra. Gandeste ca tineri ca tine au murit la revolutie sa traiesti tu in democratie si pluripartitism , si datorita unora ca tine ne intoarcem in timp.

 7. restauratia 10 Iunie 2012 at 12:54 Permalink

  Rectific : pluripartidism

 8. Eu 10 Iunie 2012 at 13:45 Permalink

  Mi-e mila de cei pentru care ce ai scris tu mai sus suna a comunism.

  Felicitari ca ai votat si felictari pentru alegerea facuta!

 9. codrin 10 Iunie 2012 at 17:53 Permalink

  esti prea mic tu sa stii pe cine ar fi trebuit sa votezi…

 10. codrin 10 Iunie 2012 at 17:58 Permalink

  nu am ce sa ti spun,ca vad cu ce argumente ai venit la definitivarea votului tau si mi se par atat de puerile si naive…dar asta este orasul,trebuie sa ne conformam cu tiganii si hotii

 11. alias 10 Iunie 2012 at 18:00 Permalink

  numai sechelari si manolakiosi comenteaza pe site-ul tau :))
  Romica merita sa ramana primar si va ramane!

 12. codrin 10 Iunie 2012 at 18:01 Permalink

  da sa mi spui si mie ce treaba are primarul cu drumurile judetene..

  • Kristofer 10 Iunie 2012 at 18:03 Permalink

   Am votat si presedintele CJ, iar cand am spus drumuri judetene m-am referit la alegerile de la judet. E logic, zic eu.

 13. Bordeaux 10 Iunie 2012 at 18:06 Permalink

  Multa lume confunda intr-un mod extrem de grav comunismul cu socialismul. Nu stiu daca stiti, dar exista tari extrem de dezvoltate, cu o democratie beton, unde socialistii au o sustinere foarte puternica. In Canada, ca sa dau un exemplu, NPD (partid socialist) a guvernat la un moment dat cea mai industrializata provincie, Ontario, adica exact zona unde exista cel mai mult capital, cea mai capitalista economie, ca sa spun asa. Au guvernat si guverneaza si alte provincii, iar la nivel federal sunt la circa 20%. Nu exista nicio conotatie comunista in votul pe care canadienii il dau NDP.
  La noi, culmea este ca un partid care in 2004 era de centru-stanga si care s-a nascut din FSN a devenit, chipurile, de dreapta. Si nu oricum, ci dupa alegeri. Adica oamenii au votat o anumita politica, dupa care partidul si-a schimbat radical discursul. Este vorba despre PD, rebotezat mai apoi PDL. Partid care are in structura de conducere nenumarati fosti membri FSN, dar si PSD, cum este madam Udrea de pilda.
  Cea mai mare dovada de naivitate politica este ca in aceasta Romanie unde nu exista ideologie partinica si se practica o ciorba care e menita doar sa atraga voturi, sa ajungi tu, ca alegator, sa acuzi pe cineva ca ar fi comunist. Toata clasa noastra politica se trage din comunisti, are lideri fosti sefi comunisti. Razvan Ungureanu a fost unul dintre cei mai priceputi lingai utecisti. Tatal Robertei Anastase a fost cel care a inchis, pe 21 decembrie 1989, portile marii uzine de utilaj mecanis Ploiesti, amenintandu-i pe muncitorii care vroiau sa iasa si sa demonstreze impotriva lui Ceausescu, ca ii va impusca personal. Ca tot suntem din Bacau, interesati-va la fosti colegi de liceu ai lui Basescu, de la Patrascanu, sa auziti cine era turnatorul clasei, care este numele derbedeului ca turna tot si spargea tot. Sunt multe exemple de genul acesta. Incetati cu acuzatiile prostesti, pentru ca singurul mod ca tara asta sa aiba un viitor mai bun este ca fiecare partid, inclusiv PSD, sa fie populat cu oameni onesti, principiali, care sa nu fie acuzati apriori ca sunt comunisti. Un partid poate fi schimbat din interior, iar o tara in care stanga nu este reprezentata nu are cum sa progreseze.
  Eu votez dreapta de cand ma stiu, insa nu confund stanga cu extrema stanga.

  Cat despre alegerile de azi… mizerabila campanie, de toate partile. Mizerabila.

  • AsteriX 14 Iunie 2012 at 21:15 Permalink

   @Bordeaux lasa-te, pcr->fsn(Tariceanu,Geana,Antonescu,Basesu)-> PDSR
   -> PNL
   -> PD
   PNL-ul postdecembrist nu are nici o structura de gena politica celui sfasiat de prietenii lui Iliescu de la sf anilor 40 si inceputul anilor 50. Du-te si invata politica underground, ma-ta ti-a dat cartea de istorie gresita.
   Nu compara socialismul cu pseudopartide infecte. Probabil ai 12 ani si te inteleg. Monsieur, PIPE.

 14. bogdan 11 Iunie 2012 at 02:05 Permalink

  Si cu parerea PERsonala cum ramane?

  • Kristofer 11 Iunie 2012 at 02:06 Permalink

   Ramane o simpla parere. Citeste materialul mot-a-mot si te rog sa il iei ca atare.

 15. Nicu 11 Iunie 2012 at 10:55 Permalink

  Ai votat cu Benea si stavarache ( “Am votat pentru continuitate” ) Multumesc lui Dumnezeu ca nu sunt in RO ca as fi votat cu tata pentru primarie , iar pentru judetene …. tot pentru Pintilie (Neamt) , O zi placuta .

 16. alex alex 12 Iunie 2012 at 19:19 Permalink

  mama mia, ce limbaj de lemn, neocomunist!
  esti tanar!
  e pacat!
  ce e in capul tau?


Lasa un comentariu