Ce puteţi face de 1 Mai la mare

Miercuri, 30 Aprilie 2014 | Pareri personale | 2 comentarii

Având în vedere că în cel mai fericit caz abia vom vedea soarele de 1 Mai, plaja iese din calcul. Bine, întrebarea este… cine merge în mini-vacanţa de 1 Mai la mare pentru a face plajă? Nimeni. Toată lumea merge la distracţie. N-am spus destrăbălare pentru că am vrut să fiu elegant.

Continuând în aceeaşi manieră elegantă, am zis să vin în ajutorul vostru, al celor care în următoarele zile veți avea nisip între degete. Asta dacă nu ați ajuns deja la mare, ceea ce nu m-ar mira. Apropo de asta, am văzut deja câteva fotografii pe wall cu “mareee”. Revenind, am publicat azi pe Urban.ro un articol cu principalele evenimente care vor avea loc în acest weekend pe litoral. Am pus 10, ca să fie numărul rotund.

The Mission 1st of May, Sunwaves, Kudos… iar lista continuă cu evenimente din Vama Veche, Neptun, Venus, Saturn, Constanța. N-am băgat în lista numai petreceri, ci și manifestări sportive și, desigur, tradiționala paradă cu bani de la buget ce are un afiș oribil.

Articolul: 10 evenimente la care puteti participa de 1 Mai pe litoral

Și eu voi fi la mare zilele acestea. Voi reveni cu detalii și veți afla cum, unde și cu cine.

The Mission Dance Weekend 2012 - Navodari, Mamaia

2 comentarii la “Ce puteţi face de 1 Mai la mare”

 1. lupi moralisti 1 Mai 2014 at 00:29 Permalink

  Imi pare rau de tine intr-un fel, la varsta ta sa fii deja atat de batran sufleteste, sa critici atat de aspru si sa fii atat de acid. In viata conteaza si sa te distrezi, nu sa fii mereu pus pe cearta si se le demonstrezi tuturor ca ai dreptate. Judeci lumea muuuult prea mult, vezi-ti de treaba ta, de facultatea ta la privat si lasa lumea in pace…te-ai dus la mare sa citesti pe plaja probabil, ca daca bei o bere esti deja la spital, baiatu’ mamei

  • Kristofer 1 Mai 2014 at 03:54 Permalink

   Nu inteleg ce am criticat.
   Inca ceva: in viata, vorba ta, ce conteaza pentru tine poate sa nu conteze si pentru mine. Sau viceversa.


Lasa un comentariu