Agenda evenimentelor din Bacău (27-29 octombrie 2023)

Vineri, 27 Octombrie 2023 | Bacau | 2 comentarii

Am reluat rubrica în care la fiecare sfârșit de săptămână fac rezumatul evenimentelor care urmează să se întâmple în oraș în zilele de weekend.

Vineri, 27 octombrie 2023:

Sâmbătă, 28 octombrie 2023:

Duminică, 29 octombrie 2023:

Cel mai așteptat eveniment al weekendului: observații ale eclipsei parțiale de lună la Observatorul Astronomic “Victor Anestin”

Organizatorii și promoterii care doresc să promoveze un eveniment pe acest blog mă pot contacta aici. Fie că este sportiv, cultural, politic sau social, fiecare eveniment din oraș este important pentru mine și sunt sigur că și pentru cei care urmăresc această rubrică. De asemenea, nu voi respinge nici sugestiile din partea cititorilor.

2 comentarii la “Agenda evenimentelor din Bacău (27-29 octombrie 2023)”

 1. Kross 30 Octombrie 2023 at 10:26 Permalink

  In acest oras avem o Academie de fotbal care isi desfasoara activitatea la Rusi Ciutea si unde in fiecare Weekend sunt meciuri din Elita Nationala.La sfarsitul saptamanii a fost prezenta Academia Csiksereda Miercurea Ciuc.O excelenta Academie finantata de Ungaria.Nu ati scris nimic.Sa stiti ca este un eveniment ca in fiecare saptamana vin in localitate Juniori din elita Romaniei la fotbal.Faptul ca Bacau inseamna din nou ceva in fotbalul de juniori dupa 30 de ani,inseamna ceva.
  Este evident ca pe langa faptul ca viitori fotbalisti internationali vin la Bacau,se genereaza un fenomen turistic saptamana de saptamana si nu unul mic,dar din ce am aflat Primaria Bacau nu sprijina deloc acel club.Am fost surprin ca in Cluj se vorbea foarte frumos despre aceast club.In Bacau se vorbeste despre liga 4a si un club CSM care consuma banii de la alte sporturi.Spun asta ca un club de fotbal finantat de stat nu poate sa acceada de cat maxim in liga doua.

  • Kristofer 30 Octombrie 2023 at 21:41 Permalink

   Nu am găsit nicăieri astfel de informații, că altfel scriam și le includeam meciurile în lista devenimente.
   Aveți totală dreptate cu mediocritatea echipelor finanțate de stat și subscriu: banii din bugetul local trebuie să meargă la copii și juniori, iar de acolo să vină cluburile private să îi selecteze și să îi angreneze în competiții.


Lasa un comentariu