În acest weekend în Bacău (30 iunie-2 iulie 2017)

Vineri, 30 Iunie 2017 | Bacau, stiri | 2 comentarii

Weekendul acesta, oferta pe care băcăuanii o au la dispoziție pentru petrecerea timpului liber este destul de diversă.

Așadar, doritorii de bâlciuri pot merge la hram, în timp ce amatorii de evenimente urbane de un alt nivel se pot relaxa la prima ediție a Street Delivery Bacău, un eveniment manifest inclus în programul Bacău – Capitala Tineretului din România prin care tinerii vor să arate că se poate și altfel.

Vineri, 30 iunie:

Sâmbătă, 1 iulie:

Duminică, 2 iulie:

Cel mai tare eveniment din acest weekend: Street Delivery

Organizatorii și promoterii care doresc să promoveze un eveniment pe acest blog mă pot contacta aici. Fie că este de club, sportiv, cultural, politic sau social, fiecare eveniment din oraș este important pentru mine și sunt sigur că și pentru cititorii mei. De asemenea, nu voi respinge nici sugestiile din partea cititorilor.

04 apus strada vasile alecsandri bacau

2 comentarii la “În acest weekend în Bacău (30 iunie-2 iulie 2017)”

  1. Stan 2 Iulie 2017 at 15:41 Permalink

    La manifestarile astea unde se gateste la peste 30 de grade a venit cineva de la DSP sa vada ca nici apa curenta nu au? Primaria nu s-a implica dar nici conditii nu a pus in autorizatie? Ce facea daca se instala o epidemie de nu stiu ce? Ne trimeteau la “organizatori”? Cred ca cineva a umblat la borcanul cu miere. Altfel nu accepta mizeria asta in oras in 2017!!Asta e parerea mea.

  2. Sisica 2 Iulie 2017 at 21:18 Permalink

    Pai ar trebui sa inteleaga toata lumea ca totul este pentru capatuiala celor care dau autorizatii! Banii sa vina, ca doar totul e in mana lor! Iresponsabili, incapabili, avari, hrapareti!, grup infractional organizat, sustinuti de consilieri partasi!


Lasa un comentariu