În acest weekend în Bacău (6 – 8 octombrie 2017)

Vineri, 6 Octombrie 2017 | Bacau, stiri | Comenteaza

În primul rând, la mulți ani, Bacău, la mulți ani, băcăuani! Astăzi, orașul nostru împlinește oficial frumoasa “vârstă” de 609 ani. Indiferent de planurile sau ideile unor oameni care vor să ecumenizeze existența acestui oraș, eu voi sărbători mereu Bacăul pe 6 octombrie. Din păcate, manifestările dedicate anul acesta zilelor orașului sunt aproape inexistente.

Cu excepția simpozionului de astăzi, Primăria Bacău nu a pregătit nimic cetățenilor pe care cică îi reprezintă. Credeți-mă, nici eu nu aș fi vrut un bâlci (ca în alți ani), ci o serie de manifestări bine gândite, civilizate, culturale, participative, care să scoată băcăuanii din casă și care totodată să îi facă pe aceștia să se simtă (mai) atașați de comunitatea lor locală. Totuși, pauză – actuala administrație demonstrează că nu are nici viziune, nici voință.

În schimb, există destule evenimente private la care merită să participați în aceste zile de weekend: expoziții, teatru, concerte cu nume destul de sonore, cursuri de dans, fotbal, handbal, petreceri, gaming, spectacole pentru copii etc. Le aveți pe toate mai jos!

Vineri, 6 octombrie 2017:

Sâmbătă, 7 octombrie 2017:

workshopuri TEDx Bacau 2013 (9)

Duminică, 8 octombrie 2017:

Evenimentul acestui sfârșit de săptămânăTEDxBacau 2017 – Shape the Future

Organizatorii și promoterii care doresc să promoveze un eveniment pe acest blog mă pot contacta aici. Fie că este de club, sportiv, cultural, politic sau social, fiecare eveniment din oraș este important pentru mine și sunt sigur că și pentru cititorii mei. De asemenea, nu voi respinge nici sugestiile din partea cititorilor.

Lasa un comentariu