În acest weekend în Bacău (7-9 august 2015)

Vineri, 7 August 2015 | Bacau | 1 comentariu

Exceptând domeniile sport, educație și dezvoltare personală, mai toate nișele de evenimente se regăsesc în oferta manifestărilor care au loc în acest weekend în municipiul Bacău.

Zilele acestea, peisajul local este dominat de Festivalul “Theaterstock”, acesta fiind secondat de serile de clubbing din buticuri și puburi, căci cluburi nu le pot numi. Vă recomand să treceți și pe la campionatul de baschet 5×5 pe care îl organizează prietenii de la BSC, în întâmpinarea turneului care va avea loc peste 2 săptămâni în centrul orașului.

Eu îmi propun să ajung și la 2 acțiuni civice: petrecerea englezească a Asociației Lumina de la Luncani și proiecția de film propusă de RYMD pentru ziua de duminică.

Hai, gata, vă las cu lista evenimentelor! Sper că n-am uitat pe nimeni/nimic.

Vineri, 7 august 2015:

centru bacau public theaterstock

Sâmbătă, 8 august 2015:

Duminică, 9 august 2015:

Evenimentul sfârșitului de săptămână: Theaterstock

Organizatorii și promoterii care doresc să promoveze un eveniment pe acest blog mă pot contacta aici. Fie că este de club, sportiv, cultural, politic sau social, fiecare eveniment din oraș este important pentru mine și sunt sigur că și pentru cititorii mei. De asemenea, nu voi respinge nici sugestiile din partea cititorilor.

cristian ghinghes kristofer apus

1 comentariu la “În acest weekend în Bacău (7-9 august 2015)”

  1. Mihai 9 August 2015 at 18:58 Permalink

    Imi place mult ca Bacaul nu se dezice si isi onoreaza prietenii cu multe si variate activitati.


Lasa un comentariu