În acest weekend în Bacău (9-12 iulie 2015)

Joi, 9 Iulie 2015 | Bacau | 2 comentarii

Căldură mare, monșer! Asta însă nu înseamnă că nu e nimic de făcut zilele astea în Bacău și că toată lumea trebuie să se baricadeze în casă. Dimpotrivă! Avem târg de joburi, teatru, spectacol la filarmonică, un marș al bicicliștilor și multe, multe petreceri.

Putem spune că agenda de tineret este dominată weekendul acesta de nerăbdarea cu care elevii și studenții așteaptă începerea I.D. Fest 2015 și că în centrul atenției se află The Stage, un pub pe care îl apreciez pentru deschiderea spre evenimente care dau tinerilor șansa să se exprime, iar celor din societatea civilă ocazia să își pună în practică ideile pentru Bacău. Cool!

teasing-id-fest-2012-2foto via ID Festu’ ne bate-n geam

Cât despre ce nu trebuie să ratați, mai ales dacă vă place să faceți sport și doriți ca Bacăul să intre în rândul orașelor europene, Night ride 3 se află în capul listei. Estimăm o prezență de peste 200 de bicicliști, suficient de mulți pentru a da naștere acelei atmosfere de implicare civică de care Bacăul are atâta nevoie!

Joi, 9 iulie 2015:

Vineri, 10 iulie 2015:

night ride 3 cover

Sâmbătă, 11 iulie 2015:

Duminică, 12 iulie 2015:

Evenimentul sfârșitului de săptămânăBursa Locurilor de Muncă

Organizatorii și promoterii care doresc să promoveze un eveniment pe acest blog mă pot contacta aici. Fie că este de club, sportiv, cultural, politic sau social, fiecare eveniment din oraș este important pentru mine și sunt sigur că și pentru cititorii mei. De asemenea, nu voi respinge nici sugestiile din partea cititorilor.

cristian ghinghes piste biciclete parcul catedralei bacaufoto via Mihai Costi

2 comentarii la “În acest weekend în Bacău (9-12 iulie 2015)”

  1. Anda 9 Iulie 2015 at 02:11 Permalink

    Vei veni si anul acesta la Fest?


Lasa un comentariu